Mättekniker till EXACT i Västerås

Mättekniker till EXACT i Västerås

Är du mättekniker och vill vara med och delta i utvecklingen av framtidens viktigaste byggtekniska projekt? Är du en ansvarstagande och noggrann person som vill ha ett arbete där ingen dag är den andra lik? Exact expanderar och söker nu dig som vill arbeta på ett branschledande företag som har mycket hög kompetens inom mätning.

Information om uppdraget

Exact arbetar brett med att hjälpa sina kunder att förverkliga sina visioner! Kunderna är både små och stora företag från globala aktörer till mindre organisationer. Här erbjuds du ett arbete i en högteknologisk miljö med varierande arbetsuppgifter. Här välkomnas du till ett härligt och kompetent gäng där det finns stor utvecklingspotential för dig som är driftig och initiativrik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Exacts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Exact. Uppdraget kommer att vara på heltid och primärt sträcka sig under 6-12 månader. Behovet är dock långsiktigt och ambitionen är att Exact ska kunna överrekrytera dig på sikt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker hos Exact kommer du att vara delaktig i flera olika projekt med stort fokus på leveransen mot kund. Dina uppgifter kommer vara att ansvara för framtagning av utsättningsdata, granska befintliga ritningar, samt omhändertag av data. Arbetet innebär en del problemlösning så det är viktigt att du som person är lösningsfokuserad. Du kommer att arbeta både praktiskt och administrativt och arbetet kräver att du är självgående hela tiden driver ditt eget arbete framåt. Tjänsten innebär en hel del bilkörning så det är viktigt att du har körkort och körvana för att passa i denna roll.

Du kommer exempelvis
 • Arbeta med maskinstyrning, kontrollmätning samt produktionsmätning inom anläggning och bygg
 • Hantera data, granska ritningar samt framtagning av utsättningsdata
 • Arbeta mot trafikverket och stora byggföretag
 • Ha kontakt med både befintliga och nya kunder
Tjänsten passar dig som är utbildad mättekniker och som nu vill ta dig an en utmaning på ett högkvalitativt företag! Byggbranschen är inne i en spännande tid med nya digitala arbetssätt och där vill Exact ligga i framkant.

Vi söker dig som

Vill arbeta för en ständig förbättring och som alltid arbetar för att överträffa förväntningar. Du trivs med att arbeta strategiskt och du ser det som en självklarhet att bidra med dina idéer för företagets fortsatta utveckling.
 • Talar och skriver flytande svenska. Mycket meriterande om du har goda kunskaper även i det engelska språket.
 • Är utbildad mättekniker
 • Det är meriterande om du har arbetat med maskinstyrning och har anläggningskompetens
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid - Dagtid
 • Placering: Västerås
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exact är en komplett leverantör av högkvalitativa mätningstekniska tjänster i hela Europa. De har hög kompetens inom mätning och samlar in exakt den data som kunden behöver. Exacts mål har från dag ett varit att utmana och förändra mätbranschen. Att höja statusen på mättjänster och leda branschen mot något nytt. Ett arbete som kräver både mod och bra kollegor!