Kundservicemedarbetare till Combimix i Bålsta!

Kundservicemedarbetare till Combimix i Bålsta!

Vi är på jakt efter dig som trivs i en problemlösande roll där du tillsammans med dina kollegor fokuserar på att ge den bästa servicen till era kunder. Här får du möjligheten att arbeta i ett sammansvetsat team med högt i tak och en öppen kultur. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Vi söker nu en kundservicemedarbetare på ca ett års vikariat till Combimix. I sin fabrik i Bålsta tillverkar och säljer de mineralbaserade byggprodukter. Här finns gedigen kompetens inom området och i denna roll kommer ditt främsta fokus att vara order- och ärendehantering samt ta emot inkommande serviceärenden kring Combimix produkter. Då företaget just nu byter datasystem kommer du även att agera support till övriga kollegor på företaget kring detta.

Teamet du kommer jobba i består idag av fyra personer som arbetat mellan 1-14 år på företaget. Tillsammans med er närmsta chef Marcus kommer ni se till att ha bra samarbete med stöttning av varandra och högt i tak. Den dagliga sammanhållningen får du från dina Bålsta-kollegor i det öppna kontorslandskapet.

Du erbjuds
  • Värdefull erfarenhet inom kundservice på ett växande bolag
  • Härliga kollegor på en arbetsplats med god stämning
Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig i ca ett år. Om samarbetet fungerar bra finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Arbeta med orderhantering
  • Arbeta med ärendehantering
  • Vara behjälplig och svara på frågor till både kunder och kollegor
Vi söker dig som
  • Har god datavana samt ha tidigare erfarenhet av att arbeta med system
  • Har arbetat med service tidigare
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
Som person besitter du god social kompetens, vilket gör att du inte har några problem med att anpassa dig efter olika kunder och personligheter. Du är ödmjuk som person och har en prestigelös inställning som gör att du ställer rätt frågor som får dig att förstå vad kunden vill ha. Du klarar av att driva på ditt eget arbete framåt och räds inte för att ta plats i rummet du befinner dig i. För att du ska klara av rollen på bästa sett ser vi att du besitter följande egenskaper: problemlösande, flexibel och serviceinriktad. Dessa egenskaper kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combimix tillverkar och säljer mineralbaserade byggprodukter. Företaget grundades 2001 och har sedan dess växt stadigt. De har tre fabriker i Sverige, en i Bålsta och två i Ljungskile. Produktsortimentet består av bland annat golvavjämning, moderna fasadsystem, traditionella putsbruk, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader. 2016 startades dotterbolaget Combimix Aps i Danmark och vi har sedan tidigare Combimix Inc i USA. De är idag ca 60 anställda och omsätter ca 300 MSEK.