Kundkoordinator till Tibnor

Kundkoordinator till Tibnor

Vill du arbeta i ett stabilt och välkänt företag inom stål och metallindustrin? Vi söker dig med ett tekniskt intresse och som har en bra känsla för service och en god förmåga att skapa förtroende hos dina kunder. Intresserad? Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundkoordinator till Tibnor i Köping. Tibnor är en ledande distributör av stål och metaller till den nordiska industrin. Du kommer vara en viktig pusselbit för att få kontoret att fortsätta växa genom att förvalta och skapa nya relationer med kunder i regionen. Här kommer du bli en del av ett team om tre personer på konstruktionssidan. Du kommer arbeta på ett bolag som verkligen satsar på dig i form av en gedigen introduktion där du får besöka produktionsenheter, gå igenom material, träffa försäljningschefer och arbeta med driftteamet, allt för att få en större förståelse för bolaget och dess produkter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tibnor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader fram. Det finns goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Detta är en tjänst med stort fokus på att driva och utveckla befintliga och nya affärer för Tibnor i region mellan. Du kommer arbeta som generalist vilket innebär att du arbetar med flera olika produktsegment. Med hjälp av telefon och mejl kontaktar du både nya och befintliga kunder. Vidare kommer du att äga hela processen från införsäljning, offerering till kundleverans. Rapportering och uppföljning ingår i jobbet.

Du kommer till exempel att:
 • Offerera proaktivt
 • Kontakta kunder för att hitta samarbeten och affärsmöjligheter
 • Estimera prognoser och göra leveransbevakningar
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt och befinner dig i början av din karriär. Då Tibnor är ett företag med korta beslutsvägar och platt hierarki finns det goda utvecklingsmöjligheter för den med handlingskraft och rätt driv.

Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasieexamen
 • Innehar körkort B
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Har dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning
Vi ser det som mycket meriterande om du
 • Har erfarenhet inom stålkonstruktion
 • Arbetat i SAP
 • Utbildning inom industri
Som person är du en fena på att skapa relationer och återkommande kunder. Du är genuint nyfiken och drivs av att söka upp information på egen hand. Att nätverka och suga upp kunskap från kollegor ser du som en självklarhet för din egen utveckling. Du har industriteknisk förståelse och god hand med matematik för att kunna förstå Tibnors produkter och tjänster. Du är affärsmässig och agerar lyhört för affärer och ser samband och orsak av olika aktiviteter.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 mån med chans till förlängning eller överrekrytering Mån - Tor 07:30 16:30, Fre 07:30 14:00, flextid

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Köping

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tibnors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [vas01@academicwork.se](mailto:vas01 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tibnor säkrar materialförsörjningen av stål och metaller för verkstads-, process- och byggföretag i Norden och Baltikum. Tibnor är Nordens ledande leverantör samt en strategisk och långsiktig partner till industrin. Tillsammans med kunder och leverantörer utvecklar de bästa lösningarna för materialval, logistik och produktion.