Konsult inom hälsa, säkerhet och miljö sökes till Wermkon i Köping

Konsult inom hälsa, säkerhet och miljö sökes till Wermkon i Köping

Studerar du inom miljö och säkerhet, kemi eller biologi alternativt har erfarenhet av att arbeta med riskanalyser samt miljö- och säkerhetsfrågor? Då kan detta vara det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker två personer för ett sommarvikariat v.26-32, skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker två studenter till Wermkon i Köping. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wermkon. Uppdraget är ett sommarvikariat och sträcker sig mellan v.26-32.

Wermkon med sina 12 anställda är specialister inom HES - Hälsa, Säkerhet och Miljö, byggledning och övergripande projektledning. Företaget bildades 2015 och är anlitade i stora projekt. Wermkon har en företagskultur som präglas av engagemang, noggrannhet och kunskap. Du kan läsa mer om Wermkon på deras hemsida.

Arbetsuppgifter

Som HES-konsult kommer du arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete, fysisk arbetsmiljö och riskbedömningar samt riskanalyser i större projekt. Du kommer även vara kontaktperson både mot kunder och intern personal vid dessa frågor. Du kommer att arbeta tillsammans med tre kollegor från Wermkon och finnas som stöttning under deras semester.

Du kommer till exempel att:
  • Dagligen delta i samordningsmöten angående bland annat säkerhet och logistik.
  • Utföra skyddsronder och ta fram säkerhetsrutiner tillsammans med säkerhetschefer.
Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom miljö och säkerhet, kemi eller biologi eller har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll inom hälsa, miljö och säkerhet och har viss kunskap och erfarenhet av att arbeta med riskanalyser och säkerhetsarbete inom industrier.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, lyhörd och trivs i en miljö med högt tempo. Du har en prestigelös attityd samtidigt som du har skinn på näsan då du är ytterst ansvarig för att rutiner riktlinjer kring hälsa, säkerhet och miljö efterföljs. Du är problemlösande och samarbetsvillig samt trivs med att arbeta i team.

Övrig information
  • Start: v.26
  • Omfattning: Deltid enligt fast sommarschema v.26-32.
  • Placering: Köping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork