Kommunikativ VA-ingenjör till Sweco

Kommunikativ VA-ingenjör till Sweco

Är du en kommunikativ ingenjör med intresse för VA? Är du flexibel och öppen för att verka inom flera olika områden för att lära dig så mycket som möjligt? Se hit! Sweco söker nu en driven VA-ingenjör till kontoret i Västerås!

Information om uppdraget

Academic Work söker en VA-ingenjör till Sweco då företaget växer och behöver utöka sin avdelning. Kontoret i Västerås består av en blandad grupp med både vatten- och miljökompetens och du kommer få chansen att verka inom flera områden. Utvecklingsmöjligheterna för dig som VA-ingenjör hos Sweco är därmed stora, och du blir en del av det breda kontaktnätet som Sweco har.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör hos Sweco kommer du att arbeta med utredningar i olika form och skeden. Det kan röra både ledningsnät, vatten- och avloppsreningsverk och dagvattenfrågor., främst inom avlopp eller dricksvatten. Det kan även bli aktuellt att arbeta med miljöutredningar eller fältprovtagning eftersom gruppen i Västerås jobbar brett med både VA och miljöutredningar

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kapacitetsutredningar på ledningsnät
 • Hantera slamfrågor
 • Arbeta med dagvattenutredningar
 • Processutredningar inom avlopp eller dricksvatten
 • Egenkontroll och drickvattensäkerhet
Tjänsten passar dig som har ett intresse för VA-utredning och är van att arbeta självständigt. Om du vill utvecklas i rollen som VA-ingenjör är detta är en bra chans att få arbeta nära andra kollegor med bred kompetens för att lära dig så mycket som möjligt.

Vi söker dig som
 • Har en examen från högskola/universitet inom relevant område
 • Har körkort B
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av ex Civil 3D, GIS eller något modelleringsprogram

Som person är du en fena på kommunikation, då det är en avgörande faktor både för lyckade kundrelationer och uppdragsresultat. Du är nyfiken, lyhörd och alltid hungrig på att lära dig mer. Vidare tror vi att du är en självständig person som tar eget ansvar för ditt arbete, samtidigt som du uppskattar att samarbeta med dina kollegor genom att dela kunskap och erfarenheter.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: 8-17, flex
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.