Junior utvecklare till expansivt Västeråsföretag

Junior utvecklare till expansivt Västeråsföretag

Om du vill börja din karriär på ett mindre företag som ser långsiktigt på både din och företagets utveckling har du hittat helt rätt. Procad Systems AB söker just nu en person som vill följa med på en resa av expansion och tillväxt. Här får du möjligheten att bli en riktigt duktig programmerare.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en junior utvecklare till Procad Systems AB, vilka arbetar med att utveckla elapplikationer samt mjukvaruutveckling till kunder. Procad Systems sitter i ljusa lokaler på Tunbytorp och här välkomnas du till ditt egna kontor. Det lilla teamet som jobbar där idag värdesätter en trevlig stämning med högt i tak och de hittar gärna på saker tillsammans även utanför jobbet. I denna roll kommer du att få arbeta i olika projekt mot en av Procad Systems kunder tillsammans med en senior utvecklare som idag driver arbetet.

Då Procad Systems satsar på att expandera kommer du att bli en viktig lagspelare för företagets framtida tillväxt och utveckling. Egna idéer uppmuntras och individen och dess kompetenser sätts i centrum. För att komma in i arbetet på bästa sätt kommer du att få en senior programmerare som mentor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Procad Systems AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. På sikt kan det även finnas möjlighet att bli anställd direkt av Procad Systems AB, som ser långsiktigt på samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare kommer du att arbeta med vidareutveckling och förvaltning där du programmerar i C# .Net. Förutom programmering kan det förekomma viss kundkontakt och stöttning vid externa möten. Vidare kommer du att få arbeta med molntjänster och på sikt även mer komplex support där du hjälper kunder över hela världen. Arbetet sker i projektform där varje projekt sträcker sig från cirka fyra månader upp till ett halvår.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram lösningsförslag och implementera lösningar
 • Koda och programmera i C#
 • Delta i projektmöten
Tjänsten passar dig som brinner för kodning och vill bli en duktig programmerare. Din personliga utveckling är något du värderar högt och du söker dig till ett företag som vill ta vara på allas kompetenser där du får växa, både själv och med företaget. Detta är en både spännande men utmanade tjänst då du kommer att få testa på ny teknik som till exempel cloudlösningar. Eftersom Procad Systems alltid vill arbeta med skarpa medarbetare och vara en verksamhet i framkant erbjuds du stöttning och mentorskap i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som
 • Har en examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande
 • Kan objektorienterad programmering i C# .Net
 • Förstår grunderna i SQL
 • Har kunskap i både svenska och engelska, då kundkontakten kan ske på båda språken
Som person har du ett stort tekniskt intresse och tycker det är roligt att programmera. Du är inte rädd för att ta första kontakten med nya människor, men i vardagen arbetar du självständigt på så sätt att du själv kan ta reda på information för att driva arbetet framåt. Problemlösning är en av dina styrkor som du definitivt kommer få nytta av i rollen. Vidare är det bra om du är strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning på 6 månader tillämpas
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Procad Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procad Systems AB grundades 1958 och utvecklar idag en av Sveriges ledande elapplikationer. Bakom programmen finns personal med olika bakgrund och expertområden som tillsammans arbetar mot kunder i hela norden och runt om i världen.