Junior mekanikingenjör till globalt teknikföretag!

Junior mekanikingenjör till globalt teknikföretag!

Är du mekanikingenjör med intresse för rörliga konstruktioner? Vi söker dig till en tjänst som junior mekanikingenjör hos ett globalt teknikföretag som är en världsledande leverantör av automationslösningar inom maskin och robotik. Här erbjuds du en högteknologisk, engagerande och varierad roll där du i nära samarbete med teamet får lösa problem och känna att du bidrar till utvecklingen och förbättringen hos industri i hela världen. I denna roll finns stora möjligheter att påverka framtiden! Välkommen med din ansökan, urval görs löpande.

Information om uppdraget

I rollen som junior mekanikingenjör kommer du utföra utredningar, utveckla och implementera korrigerade åtgärder inom produktförbättringar. Du arbetar med färdiga produkter och hur de kan förbättras. Arbetet sker via ärendehanteringssystem för att kunna arbeta strukturerat och där du enkelt kan se vad som är högst prioriterat. Ärenden som utreds kan exempelvis vara att korrigera felaktigheter, undersöka material och ritningar. För att lösa ärenden kommer du föreslå nya designer och ta fram prototyper för det. Det är en stor variation på uppgifter och kan vara mindre frågor som går att lösa på några minuter och mer komplexa uppgifter som tar månader att åtgärda.

Du introduceras in i arbetet genom att du tilldelas en handledare som finns med och stöttar i det dagliga arbetet. Du erbjuds även en introduktionskurs till systemen som teamet arbetar i. Det genomförs dagliga uppstarter för att statuschecka på morgonen samt längre pulsmöten för att följa upp arbetet i teamet på veckobasis. Samarbete inom gruppen och tvärfunktionellt i organisationen är mycket viktigt för att kunna nå de gemensamma målen. Eftersom du kommer arbeta brett behöver du kommunicera med hela organisationen, presentera dina slutsatser, förmedla till olika nivåer och kunna hantera olika uppgifter parallellt med varandra. Därför är det av stor vikt att kunna arbeta strukturerat och organiserat.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hantera inkommande ärenden och ta lämplig action för att åtgärda uppgiften.
 • Samarbeta nära teamet, leveranskedjan, produktion, produktsupport och R&D.
 • Delta på pulsmöten och uppföljningar.
Vi söker dig som
 • Avslutad ingenjörsutbildning inom mekanik, maskinteknik, produktutveckling eller inriktning som vi bedömer likvärdig.
 • Kunskap och/eller intresse av rörliga konstruktioner.
 • Kunskap i Solidworks eller annat CAD-program.
 • Förståelse för ärendehanteringssystem.
 • Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift och grundläggande på svenska.
 • Stort teknikintresse.
Meriterande

* Erfarenhet och/eller förståelse för konstruktioner av gjutning, bearbetning, kablar eller kugghjul.

Som person är du nyfiken, tekniskt intresserad och tycker om att lära dig nya saker, både självständigt och tillsammans med kollegor.

Vi söker dig som är:
 • Strukturerad
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Västerås.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se