Junior maskinkonstruktör till Voith!

Junior maskinkonstruktör till Voith!

Vill du bli en del av ett resultatinriktat gäng där du får utvecklas i en konstruktionsroll? Voith erbjuder nu dig som är i början av karriären att få stöttning av mer seniora kollegor för att snabbt kunna ta ansvar och vara en viktig del i serviceprojekt mot deras kunder. Här får du arbeta med kvalitet i skräddarsydda lösningar och konstruera i Solid Edge. Låter det som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

Information om uppdraget

Du kommer att tillhöra serviceorganisationen och arbeta i ett team bestående av projektledare och specialistroller med många års erfarenhet inom branschen. Här blir du erbjuden bra stöd från mer seniora kollegor, vilket gör att du kommer snabbare in i rollen och får goda möjligheter att utvecklas. På kontoret i Västerås arbetar totalt cirka 80 personer där alla hjälps åt och värnar om bra samarbeten med fokus på de gemensamma målen.

Du erbjuds
 • Vara en del av en spännande bransch och ett företag som arbetar med morgondagens teknik inom vattenkraft
 • En tydlig introduktion till Voith som företag samt en mentor som kommer stötta dig under din första tid
 • Växande ansvar, ju mer du växer in i rollen desto mer ansvar kommer du få över din egna del i projekten
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Konstruera delar till vattenkraftgeneratorer i Solid Edge
 • Arbeta i både större och mindre projekt parallellt
 • Föra löpande dokumentation av ditt dagliga arbete
 • Med tiden när du kommit in i arbetet kommer du att få hantera mer kundkontakt med stora etablerade företag samt kunna ta större eget ansvar i projekten.
Vi söker dig som

Har en avklarad högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik

Besitter goda kunskaper inom CAD

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Meriterande:

Har läst kurser och kan lära om material

Kunskaper inom PLM-system

Som person är du:

Samarbetsvillig

Problemlösare

Orädd

Självgående

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centralt i Västerås
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Voiths önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Voith Hydro är ett dotterbolag till tyska Voith Hydro och arbetar med att forma dagens och morgondagens vattenkraft i Skandinavien. Företaget har fler än 5000 anställda över hela världen, varav 115 personer är anställda i Sverige. Deras produkter omfattar nya generatorer, fullständig restaurering av vattenkraftsgeneratorer och utrustning samt uppgradering och modernisering av vattenkraftverk. De arbetar aktivt för att ha ett stort utbud av tjänster och göra kunderna nöjda genom att leverera tjänster av högsta kvalitet!