Junior drifttekniker till Mälarenergi

Junior drifttekniker till Mälarenergi

Mälarenergi söker nu en junior drifttekniker till sin anläggning i Västerås, där du kommer få möjlighet att arbeta inom ett av Europas modernaste värmekraftverk med fantastiska utvecklingsmöjligheter! Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker drifttekniker till Mälarenergi i Västerås. Du kommer att tillhöra driftenheten som ansvarar för värme produktionsanläggningar. Enheten består av sex skiftlag med elva personer i varje skift. Du kommer att arbeta tre skift dag, kväll och natt, i cykler om sex veckor.

Mälarenergi är ett kommunalägt bolag som producerar el och värme till Västerås. Det är en stor organisation med spännande utvecklings- och förnyelseplaner. För att trivas hos Mälarenergi är det viktigt att du kan identifiera dig med deras värderingar: Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mälarenergi. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt i tiden, med möjligheter till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du arbeta med att säkerställa driften och underhållningen för kraft-, värme- och kylproduktion. Du kommer att gå dagliga ronder för att kontrollera avvikelser eller utföra felåtgärder för att garantera att driften är fungerande. Du kommer även ha ansvar över att starta och stoppa driften om åtgärden krävs.

Du kommer till exempel att:
 • Övervaka driften
 • Kontrollera avvikelser och genomföra felåtgärder
 • Utföra underhåll och enklare reparationer
Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och som ständigt vill lära dig nya saker, du är nyfiken men samtidigt har du ett konsekvenstänk.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk YH-utbildning som drifttekniker eller en energiingenjörsutbildning
 • Har ett tekniskt intresse
 • Obehindrat kan prata och skriva på svenska då språket dagligen används i arbetet
Det är meriterande om du

* Har relevant arbetslivserfarenhet

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och vi ser att du som person har ett högt säkerhetstänk och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan hantera stressade situationer, handlar rationellt och du har även ett kreativt sinne.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, dag/kväll/natt
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mälarenergis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mälarenergi är ett företag som grundades redan 1861 i Västerås, sedan dess har mycket skett och idag använder över 150 000 människor el från Mälarenergi. De produkter och tjänster som Mälarenergi producerar i dagsläget är grunden för ett fungerande samhälle och genom digitaliseringen satsar de nu på att ta nästa steg in i framtidens samhälle. Där fokus ligger på miljö och energieffektivitet.