Intresserad av ett meriterande deltidsjobb inom rekrytering? Sök rollen som Staffing and...

Intresserad av ett meriterande deltidsjobb inom rekrytering? Sök rollen som Staffing and...

Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. Rollen Staffing & Recruitment Assistant (SRA) kan bli starten på din lysande karriär hos oss!

Information om uppdraget

Att få arbeta som SRA på Academic Work under studietiden har förutom att vara väldigt roligt även varit ett mycket givande extrajobb. Här har jag fått förståelse över hela rekryteringsprocessen då mina arbetsuppgifter består allt från att skriva annons till att hålla intervjuer. Detta har givit mig värdefull kompetens inför framtiden då jag fått tagit eget ansvar och självständigt fått jobba med varje del i processen. Genom regelbundna uppföljningar sätts den egna utvecklingen i centrum vilket har hjälpt mig att utvecklas i mitt arbete och som person. Här välkomnas du av ett familjärt team och ett företag med en kultur utöver det vanliga.
Såhär beskrivs rollen av Olivia, SRA på Västeråskontoret

Arbetsuppgifter

I rollen som Staffing & Recruitment Assistant får du ett tätt samarbete med våra Consultant Managers där ert gemensamma uppdrag är att ge våra kunder de bästa kandidaterna. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som arbetar dedikerat mot flera affärsområden.

Du som vill arbeta med det här kommer bland annat att få:

Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från pappers-CV till det nya drömjobbet!

Du får ett Development Program med syfte att komma in i rollen, bli riktigt bra på den, men också göra dig beredd och få insyn i våra heltidsroller på Academic Work.

I ditt Development Program får du en strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap.

Ditt Development Program tar dig på en utmanande resa med mycket ansvar där vår ambition är att du ska få en långsiktig karriär hos oss

Vi söker dig som

Studerar en utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management, Teknik eller IT och har minst 1,5 år kvar av dina studier

Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar

Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift då du kommer kommunicera på båda språken.

Som person är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Du är orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv. Du ser möjligheter där du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.
Till dig som vill lite mer: Välkommen till oss. We reward ambition!

START: Preliminärt 1 juni

OMFATTNING: Extra, cirka 2 dagar/vecka samt heltid vid lov

ARBETSTIDER: Kontorstider

PLACERING: Västerås

LÖN: Timlön

KONTAKTPERSON: nina.axelsson@academicwork.se

Varmt välkommen!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se