Handläggande byggnadskonstruktör till WSP

Handläggande byggnadskonstruktör till WSP

Bli en del av WSP Mälardalen där ett högt engagemang och bred kompetens kännetecknar gruppen. Här får du möjligheten att fortsätta utvecklas med ett företag i teknikens framkant!

Information om uppdraget

Inom WSP finns ett affärsområde inom byggprojektering som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom hus- och industrikonstruktion. Uppdragen omfattar alla typer av industri-, fastighets- och bostadsprojekt och sträcker sig över hela kedjan från förstudier och utredningar till projektering.

WSP i Mälardalen som består av 15 medarbetare fördelat i Örebro och Västerås letar nu efter en ny kollega som vill ta sig an rollen som handläggande byggnadskonstruktör.

Arbetsuppgifter

I rollen som handläggande byggnadskonstruktör får du arbeta med många olika typer av uppdrag. Du kommer att utreda och värdera alternativa metoder och konstruktionslösningar, göra rimlighetsbedömningar av erhållna resultat och värdera uppdragets omfattning i offertskede.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Genomföra deluppdrag och tilläggsuppdrag med egen delbudget
 • Handleda konstruktörer/projektörer i uppdrag
 • Ta fram underlag till offerter och anbud
 • Medverka till att hållbarhetsfrågor lyfts i uppdraget och/eller att hållbara lösningar levereras
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet inom byggteknik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion, gärna Allmän-K
 • Har kunskaper inom beräknings- och projekteringsverktyg, exempelvis Revit och Tekla
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Vi ser gärna att du arbetat som handläggande konstruktör tidigare eller har siktet inställt mot denna roll
Som person är du:
 • Självgående
 • Affärsmässig
 • Problemlösande
Tjänsten passar dig som vill bidra med ditt engagemang i en driven grupp med bred kompetens. Du vill få möjligheten att bredda din kunskap och utvecklas både inom rollen och WSP som företag. Du välkomnas till en grupp med härlig stämning och engagemang för sina kunder.

Övrig information

Placering: Örebro eller Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 47 500 medarbetare i världen, i Sverige omkring 4200. Följ WSP på Instagram @lifeatwspsverige.