Flexibelt extrajobb som kundservicemedarbetare hos Ryds Bilglas

Flexibelt extrajobb som kundservicemedarbetare hos Ryds Bilglas

Är du student med en talang för service? Vill du ha ett extrajobb som både är flexibelt och ser bra ut på CV? Då har vi jobbet för dig! Nu finns möjligheten för flera studenter att ingå i en studentpool och leverera högklassig service till kunder hos Ryds Bilglas.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ryds Bilglas räkning flera studenter till deras kundservice i Västerås. Som kundservicemedarbetare kommer du ingå i en studentpool med flera andra konsulter, vilket innebär en stark gemenskap, teamkänsla och möjligheten till att utbyta kunskap och avlasta för varandra. Uppdraget kommer sträcka sig hela våren och det finns möjligheter att även få arbeta i sommar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ryds Bilglas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att besvara telefonsamtal från både privat- och företagskunder. Med ett fokus på att upprätthålla god service och hitta smidiga lösningar vill du tillgodose kundens behov och samtidigt fungera som en ambassadör för både Ryds Bilglas och deras företagspartners. I fräscha och öppna kontorslandskap omringas du av en välkomnande atmosfär där alla hjälper varandra.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara samtal från privat- och företagskunder.
 • Arbeta med administrativa uppgifter
 • Arbeta med problemlösning för att tillgodose kunders behov
Tjänsten passar dig som har möjlighet att jobba 2 pass per vecka i kombination med dina studier. Du har tidigare erfarenhet från service och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola/universitet med minst två terminer kvar av din utbildning.
 • Har dokumenterad erfarenhet av serviceyrken
 • Har god datorvana
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i arbetet
Som person har du lätt för att anpassa dig till olika typer av kunder du talar med och du strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå. Du är stresstålig och kan genomföra ditt arbeta noggrant och strukturerat i pressade situationer. Vidare ser vi att du är framåt och tar egna initiativ för att genomföra ditt arbeta på bästa vis.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 10h/vecka
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås, Bäckby
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryds Bilglas är en del av Ryds Glas, som har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Ryds Bilglas är Sveriges ledande aktör inom bilglasbyten och reparationer i Sverige. Verksamheten finns representerad med över 90 verkstäder i Sverige och 14 i Norge. Kontoret i Västerås ligger i samma lokaler som verkstaden i Bäckby.