Flexibel skadedjurs- och livsmedelstekniker till Nomor

Flexibel skadedjurs- och livsmedelstekniker till Nomor

Är du på jakt efter ett varierat och praktiskt arbete med mycket kundkontakt? Om du är orädd och vill arbeta med att ge god service inom skadedjurs- och livsmedelskontroll kan du passa på att säkra jobbet redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker en skadedjurs- och livsmedelstekniker till Nomor i Västerås, som är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Till huvudkunderna hör exempelvis försäkringsbolag, livsmedelsföretag, industrier och lantbrukare. Tjänsten är en delad roll där du är ungefär 70% skadedjurstekniker och resterande del livmedelstekniker, och du blir en del av ett positivt team i blandade åldrar. Du kommer introduceras till arbetsuppgifterna genom att du får skugga en erfaren kollega, och ni utgår från kontoret i Västerås och ansvarar för även angränsande län som bland annat Enköping, Eskilstuna, Strängnäs och Sala.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Uppdraget kommer att vara på heltid under sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du främst arbeta med att sanera bostadsohyra hemma hos privatpersoner, så som skadedjur, vägglöss och kackerlackor. Jobben inkommer till Nomors kundtjänst som sedan bokar in dig som tekniker. Du får en dator där de olika rutterna programmeras in, och under en dag kommer du i genomsnitt vara ute på 12 olika jobb. Den del av din roll som riktas mot livsmedel kommer att omfatta uppgifter så som att utföra revisioner samt hygieninspektioner inom matsäkerhet, upprätta egenkontrollprogram samt sköta rapportskrivning.

Du kommer till exempel att:
 • Sanera bostadsohyra hemma hos privatpersoner
 • Utföra hygieninspektioner inom matsäkerhet
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av liknande uppgifter och som är van att arbeta självständigt och strukturera upp din tid. Du behöver även vara orädd när det kommer till att hantera skadedjur och det är en fördel att inte vara höjdrädd då tjänsten innehåller visst arbete på höjd.

Vi söker dig som
 • Har minst 6 månaders erfarenhet av liknande uppgifter
 • Har kunskap inom HACCP och egenkontroll
 • Har körkort B
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har utbildning inom livsmedelshantering

Som person är du framför allt social och framåt då du kommer träffa nya människor varje dag. Du är relationsskapande och för dig är det en självklarhet att kunden alltid kommer i första hand. Vi tror även att du har ett säkerhetstänk, och vidare är du ansvarstagande och självgående då tjänsten innebär frihet under ansvar.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [vas01@academicwork.se](mailto:vas01 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet och arbetar med att förebygga och åtgärda skador inom miljö och hygien i hela Sverige. De erbjuder miljövänliga tjänser inom deras områden Skadedjursbekämpning, Matsäkerhet och Hus & hem. Deras huvudkunder är försäkringsbolag, livsmedelföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Nomor finns på sju regionskontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder med totalt cirka 230 medarbetare.