Flexibel lagersäljare till Optimera

Flexibel lagersäljare till Optimera

Har du kunskaper inom byggsektorn och vill arbeta extra vid sidan av dina studier? Brinner du dessutom för att alltid ge kunden bäst service? Academic Work söker nu för Optimeras vägnar en flexibel lagersäljare som kan arbeta extra och har möjlighet att komma in med kort varsel när det krävs. Låter det här som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lagersäljare som vid sidan av sina studier kan arbeta extra vid behov på Optimeras lageravdelning. Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder. De har 55 byggvaruhus i Sverige och Västerås har idag 35 anställda på sitt varuhus. Du kommer att bli en del av ett engagerat team med nära till skratt och bra sammanhållning. Optimera har ett stort kundfokus där du som lagersäljare har en viktig roll! Utöver att hjälpa kunderna omfattar tjänsten arbetsuppgifter inom lager- och orderhantering. För att komma in i arbetet kommer du till en början få gå bredvid en kollega, och ju mer byggkunskap du har sedan tidigare desto snabbare kommer in arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Optimera. Uppdraget kommer att vara på deltid och antalet arbetsdagar styrs av Optimeras behov och omfattar 0-3 dagar/vecka.

Arbetsuppgifter

Som lagersäljare kommer du att arbeta med lager- och orderhantering, hjälpa kunder med olika önskemål samt se till att de alltid möter ett välfyllt varuhus.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och hjälpa kunder på varuhuset
 • Plocka ordrar samt hjälpa kunder att lasta dessa
 • Fylla på material i varuhuset
Tjänsten passar dig som har ett intresse för bygg, gärna arbetar med kroppen och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Du har ett flexibelt schema och kan komma in till jobbet med kort varsel.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola/universitet med minst två terminer kvar av din utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Det är meriterande om du
 • Har gått en utbildning med bygginriktning
 • Har arbetslivserfarenhet som snickare
 • Har truckkort
 • Talar och skriver på polska
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här processen. Vi tror därför att du som söker framför allt är driven och framåt. För dig är det en självklarhet att kunden alltid står i fokus och du har ett öga för vad god service är. Vidare trivs du med att arbeta både i grupp och självständigt, och är van att vara flexibel när det kommer till att hantera flera olika arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, vid behov i 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Lön: Timbaserad lön
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Optimeras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimera är är ett företag som är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder, med cirka 900 anställda och totalt 55 byggvaruhus i Sverige, med visionen att vara Sveriges bästa bygghandel för proffs. Optimeras varuhus i Västerås ligger i utkanten av stadskärnan och har i nuläget ca 35 anställda.