Erfaren Lönekonsult till Aspia i Västerås

Erfaren Lönekonsult till Aspia i Västerås

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Erfaren Lönekonsult, tillsammans med härliga kollegor.

Information om uppdraget

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Erfaren Lönekonsult, tillsammans med härliga kollegor.

Aspia fortsätter att växa och söker sin nästa Erfarna Lönekonsult till kontoret i Västerås! Du kommer tillhöra Västerås löneteam, som ihop med Örebros och Eskilstunas kontor utgör Team Mellansverige, vilket idag består av cirka 16 drivna, ambitiösa medarbetare. Tillsammans kommer vi arbeta med framförallt medelstora samt små kunder i en innovativ och digital miljö. Hos oss får du arbeta i en utvecklande konsultroll där du får möjligheten att bredda din kompetens inom lön i ett bolag som värnar om balansen mellan arbete och privatliv. Vi längtar efter din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Erfaren Lönekonsult på Aspia har du ansvar för ett flertal medelstora samt små kunder inom en mängd olika branscher. I denna roll behöver du därför kunna hantera hela löneprocessen och ha en vilja att sätta dig in i nya områden, allt för att skapa en bra tjänst för vår kund och hålla god kvalitet i arbetet. Självklart tror vi att du trivs i kontakten med kund och drivs av att ge den bästa servicen tillsammans med dina medarbetare. Du räds inte heller för att ta egna initiativ.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår bland annat:
 • Kontakt med kundföretag av varierande karaktär gällande ärenden inom lön
 • Hantera tid- och resefiler från försystem
 • Hantera det löpande lönearbetet
 • Kvalitetssäkra löneprocessen på lämplig nivå utifrån uppdragets komplexitet
Arbetet utförs främst på det egna kontoret i Västerås eller remote, men kan även innebära arbete hos kund.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning och minst 2-3 års erfarenhet av arbete inom lön
 • Har erfarenhet av att tolka lagar och avtal
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vidare ser vi gärna att du tidigare har arbetat i en servicenära roll och att du trivs när du får arbeta nära både medarbetare och kunder. Du bör också ha ett intresse för marknaden och har ett öga för nya affärsmöjligheter. Det är meriterande om du har kunskap inom FLEX och FLEX-HRM, eller andra liknande system.

I Aspias rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du:
 • Är en lagspelare som har lätt för att samarbeta
 • Tar egna initiativ och är självgående
 • Är proaktiv och flexibel i ditt arbetssätt när du ger service till dina kunder
 • Utför ditt arbete på ett noggrannt sätt med öga för detaljer
 • Arbetar relationsbyggande och ser nya affärsmöjligheter
* Har en god kommunikativ förmåga
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 55 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och att företagare ska få ägna sig åt det de är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och bjuda in till intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Carina Karlsson:carina.karlsson@aspia.se.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: rebecca.corbell@academicwork.se.

Varmt välkommen med din ansökan!