Elektronikingenjör till stort teknikföretag i framkant

Elektronikingenjör till stort teknikföretag i framkant

Har du ett brinnande intresse för analog elektronik och önskar att arbeta med kompententa kollegor som kan hjälpa dig att utvecklas? För dig med ambitionen att lära dig mer inom elektronik får du nu möjligheten att arbeta på ett stort och välkänt internationellt företag inom kraft och automationsteknik.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en elektronikingenjör. Trivs du i en arbetsmiljö där du arbetar i team med dina kollegor och där arbetsplatsen är internationell är detta tjänsten för dig. På avdelningen jobbar idag cirka 25 personer, där de behöver stärka upp med ytterligare en medarbetare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. På sikt finns det goda möjligheter att bli anställd direkt av vår kund.

Arbetsuppgifter

Kundföretaget kommer dra igång ett större projekt inom kärnkraft senare under hösten, där du kommer bli en del av arbetet. Som elektronikingenjör hos vår attraktiva uppdragsgivare i Västerås kommer du att arbeta inom styr- och reglerteknik med analog elektronik. Jobbet innebär analysering av kretsscheman och funktioner samt provning och dokumentation av dessa. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor i team på cirka fem personer.

Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med teknisk dokumentation.
 • Göra analys av funktioner med elektronikkretsar och provning.
Arbetet kommer även innebära regelbundna tjänsteresor inom Norden för att delta i projektmöten samt medverka vid driftsättningar.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom elektronik.
 • Har erfarenhet av teknisk dokumentation och testning av kretsscheman, från skola eller arbete.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då dokumentation sker på båda språken
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet inom styrsystem

För att du ska trivas i din roll är du inte rädd för att fatta egna beslut och du tycker om att jobba med dokumentation. Eftersom den tekniska dokumentationen är en stor del av ditt arbete krävs det att du är noggrann, självgående och strukturerad, där du har ett kvalitetstänk och alltid strävar efter att utföra saker på korrekt sätt.
Vidare har du ett sinne för detaljer och har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete som du genomför. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för elektronik.

Övrig information
 • Start: Februari eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Uppdraget löper på heltid tillsvidare
 • Lön: Individuell lönesättning
 • Placering: Centrala Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Går du vidare i processen kommer du får mer information om vår kund du kommer jobba hos.