Customer support specialist till internationellt företag

Customer support specialist till internationellt företag

Är du utbildad inom teknik och vill ha ett utvecklande jobb på ett av Västerås största industribolag? Här finns chansen att arbeta i en bred roll som orderansvarig samt som super user inom affärssystemet SAP. En möjlighet att både utveckla din egen kompetens och lära dig av företagets och de anställdas kunskap.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Customer Support Specialist till ett av Västerås största industriföretag. Du kommer att ingå i ett mindre team för orderhantering där ni sitter tillsammans i öppet kontorslandskap Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar både administrativa uppgifter samt kommunikation via mail och telefon. På avdelningen finns det senior kompetens som du kommer kunna ta lärdom av och bolla dina idéer med.

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig på sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Customer Support Specialist arbetar du som orderansvarig och hanterar orderregistrering, utskick av orderbekräftelse samt säkerställande av leverans till kund. Förutom att leverera ordrarna i tid kommer du i vissa fall även hantera inköp av material, vilket innebär att du lägger beställningar mot leverantörer samt sköter leveransuppföljning. Du kommer att jobba i SAP och på sikt arbeta med systemfel som uppkommer vid orderbehandling. Du fungerar då som super user och för att komma in i denna roll sker upplärningen tillsammans med nuvarande SAP super user.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande ordrar
 • Lägga beställningar mot leverantör samt följa upp
 • Arbeta med systemfel
Tjänsten passar dig som är utbildad inom teknik och har ett stort teknikintresse. Det ger inte endast mer motivation i arbetet utan underlättar även för ett en snabbare förståelse för företagets produkter och system. Du kommer bli en del av både Academic Work och kundföretaget, vilket ger dig ett brett nätverk och meriterande erfarenheter inför framtiden.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning
 • Känner dig bekväm i tal och skrift på svenska och engelska då flera leverantörer pratar engelska
 • Har ett stort tekniskt intresse
Det är meriterande om du
 • Har jobbat i SAP
 • Har teknisk eftergymnasial utbildning (exempelvis maskinteknik eller industriell ekonomi)
Som person är du driven i ditt arbete och kan själv komma till avslut eftersom det kan vara högt tempo under arbetsdagarna. Eftersom du förväntas och vill ta ansvar för dina arbetsuppgifter så krävs det även att du är noggrann och självgående i ditt arbete. Du får gärna ha en social sida och sprida glädje i gruppen, men om du under arbetsdagen vill grotta in dig i det tekniska är det ingen nackdel.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6mån.
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av Västerås största industribolag med stort utbud av avdelningar och tjänster vilket gör det möjligt för dig att kunna utvecklas. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du får mer information om vår kund.