Contract Specialist för stort projekt hos ledande industriföretag

Contract Specialist för stort projekt hos ledande industriföretag

Vill du få in foten i en stor organisation och ta dig an en utvecklande roll där du får arbeta med kontraktshantering i ett stort internationellt projekt? Här finns möjligheten för dig med en utbildningsbakgrund inom teknik, företagsekonomi eller juridik att få göra just det. Tjänsten är en bred roll med stort ansvarstagande där du får möjlighet att utvecklas.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Contract Specialist till ett av Västerås största industriföretag. Företaget har nyligen startat igång ett stort internationellt tågprojekt där du kommer få jobba i team tillsammans med andra drivna medarbetare. Företaget jobbar för att skapa en framtid där innovativ teknik genererar energi och en mer hållbar utveckling för samhället.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå i sex månader till en början. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Contract Specialist kommer du att ansvara för att alla kontrakt inom pågående projekt är uppfyllda. Verksamheten som du tillhör ser till att alla kontrakt upphandlas, förhandlas samt genomförs enligt de riktlinjerna som finns inom organisationen. Dina ansvarsområden kommer bland annat vara att:
 • Förbereda anbud och stötta i förhandlingar
 • Skapa kontrakt
 • Arbeta med riskhantering och försäkringar
 • Göra kontroller av inköp och exporter
Tjänsten passar dig som vill få möjlighet att komma in och arbeta i en stor organisation och bli en del av ett pågående stort internationellt projekt.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen inom teknik, företagsekonomi eller juridik
 • Har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både svenska och engelska, då båda språken kommer användas
 • Är flexibel inför eventuella tjänsteresor som kan förekomma
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i projektform och van att hantera parallella deadlines
 • Har arbetat med EPC-kontrakt
För att trivas och passa i rollen har du en god struktur i ditt arbete med förmågan att organisera och arbeta utefter tidsramar. Då du kommer samarbeta med parter både internt och extern är din kommunikativa förmåga av största viktigt, där du har ett starkt kundfokus och en vilja att driva förändringar.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. 6 månader till en början, med goda möjligheter till förlängning
 • Lön: Timbaserad månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är ett av Västerås största industriföretag med stort utbud av avdelningar och tjänster vilket gör det möjligt för dig att kunna utvecklas inom företaget. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du får mer information om vår kund.