Consultant Manager till Academic Works Västeråskontor

Consultant Manager till Academic Works Västeråskontor

Academic Work växer och vi söker nu en Consultant Manager till Team Västerås. Vi söker dig som vill arbeta med bemanning och rekrytering i en bred roll inom olika affärsområden. Du erbjuds en plats på ett prestigelöst, ambitiöst och glatt team där du blir en väldigt viktigt del i vår satsning på Västeråsregionen.

Information om uppdraget

"För två år sedan öppnade vi ett kontor med lokal förankring i Västerås där vi anställde en Consultant Manager som tillsammans med två assistenter jobbade lokalt på kontoret. Det visade sig vara mycket framgångsrikt där de gör helt fantastiska resultat vilket gör att vi nu behöver utöka teamet med ytterligare stjärnor. Nu i höst är vi totalt åtta på heltid och två på deltid.

Som Consultant Manager hos oss i Team Västerås arbetar du med alla affärsområden vilket gör att ingen dag är den andra lik det utmanar och utvecklar oss både som individer och som team. Förutom det så kännetecknas teamet av en stark sammanhållning och en miljö där det är högt i tak och där alla hjälps åt.

Vi har just nu en Team Manager som leder teamet på plats, men på sikt hoppas vi kunna bygga ut teamet med fler Team Managers i takt med att vi växer. Därav finns goda möjligheter till succession i teamet och på kontoret. Blickar vi framåt hoppas vi kunna bygga teamet så stort att vi en dag kan stå på helt egna ben och bli en egen resultatenhet och inte bara ett team som idag. Om du vill vara med på en spännande tillväxtresa i Västerås med omnejd där individer och teamet står i fokus så är detta en möjlighet till precis det!"

Så här beskriver Elin Steinvall som arbetar som Consultant Manager och Staffing- and Recruitment Assistant Manager i Team Västerås rollen som CM och deras satsning på Västeråsregionen. Du erbjuds ett variationsrikt jobb i ett framgångsrikt team inom en region med massa potential.

Arbetsuppgifter

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
  • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
  • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
  • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Du kommer att arbeta både självständigt men också tillsammans och du kommer tillsammans med teamet vara engagerad i era gemensamma mål, resultat och regionens fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som
  • Har en relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med ett intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor.
  • Har arbetat hel- eller deltid inom bemanning, rekrytering eller med andra HR-relaterade uppgifter
  • Har körkort B
Eftersom du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du obehindrat behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar. Vidare agerar du med säkerhet och trygghet trots begränsad kunskap och erfarenhet och vågar testa nya idéer.

Självklart lever du våra värderingar om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen med till oss!

We reward ambition!

Övrig information

START: Oktober 2018 eller januari 2019, efter överenskommelse med slutkandidat

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

PLACERING: Västerås

KONTAKTPERSON: Jenny Rydberg, Talent Acquisition Manager, jenny.rydberg@academicwork.se

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök här på annan site här nedan och därefter skicka in CV och ansökningsbrev. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!