Affärssystemsspecialist till Westermo!

Affärssystemsspecialist till Westermo!

Vi söker nu en driven ERP-specialist som ska arbeta med att utveckla Westermos verksamhet. Tjänsten är för dig som har ett stort affärssystems intresse och söker efter nya tekniska utmaningar, detta en möjlighet du inte vill gå miste om! Sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en affärssystemsspecialist till Westermo. Du kommer sitta på plats i Stora Sundby och tillhöra ekonomiavdelningen som består av fyra ekonomer inklusive en ekonomichef som även kommer vara din närmsta chef. Här kommer du mötas av kompetenta kollegor och en familjär arbetsmiljö i högteknologiska lokaler.

Som affärssystemsspecialist kommer du ha övergripande ansvar över IFS-systemetet hos Westermo och därmed vara specialiserad inom området och arbeta hos dem i Stora Sundby men även mot deras kontor i Västerås samt deras internationella försäljningsbolag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Westermo. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram minst sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som affärssystemsspecialist inom ERP kommer du arbeta med att utveckla affärssystemet IFS som i sin tur effektiviserar och automatisera Westermos produktion. Du kommer därmed ta dig an deras befintliga IFS-konfiguration och utveckla detta vidare. Det kan även bli aktuellt att integrera andra viktiga system inom exempelvis inköp- och försäljning områdena. Du kommer att ha ansvaret över IFS-systemet i Westermo Group samt vara organisationens stöd vid frågor eller problem som uppstår kring systemet. Du kommer ha en nära dialog och kommunikation mot deras IFS-supportteam som sitter nere i Malmö.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara över och utveckla affärssystemet IFS
 • Integrera andra typer av system med IFS
 • Arbeta med den senaste IFS versionen (IFS10)
Tjänsten passar dig som har kommit en bit in i karriären men som vill ha nya möjligheter i ett spännande och innovativt företag!

Vi söker dig som
 • Har minst tre års erfarenhet av liknande arbete med affärssystem
 • Du behärskar svenska både muntligt och skriftligt, då språket används i det dagliga arbetet
 • Har körkort
Det är meriterande om du

* Har en utbildning inom datavetenskap eller en utbildning som vi anser är motsvarande

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är social och kommunikativ. Att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du har även lätt att samarbeta med andra och knyta starka relationer.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stora Sundby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Westermos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westermo är ett företag som startades redan 1975 i Stora Sundby och var då ett familjeföretag, idag används fortfarande byggnaden i Stora Sundby. Westermo har gjort en otrolig resa och har idag sälj och supportenheter inom 12 olika länder och distribuerar i över 30 länder. Deras produkter riktar in sig mot områdena: tåg, järnväg och infrastruktur, marin automation, olja och gas, energi, vatten och avloppsvatten samt process automation. Läs gärna mer om företaget här: https://www.westermo.se/