Adminstratör inom masterdata

Adminstratör inom masterdata

Vi söker just nu en självgående, serviceinriktad administratör till Riksbyggens masterdatagrupp i Västerås. Här erbjuds du ett arbete med inslag av ekonomi och daglig kontakt med kunder. Tjänsten startar igång redan 1:a april, så välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Riksbyggens Servicecenter. Här välkommans du in i ett öppet kontorslandskap i centrala Västerås som du och ditt arbetsteam delar tillsammans med tre andra arbetsgrupper. Ditt arbetsteam består idag av fem personer vilka alla bidrar till den positiva stämning som finns på kontoret. Du introduceras till arbetet genom att gå bredvid en kollega under två veckor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen. Uppdraget kommer att vara ett längre sommarvikariat på heltid och pågå under perioden 1:a april - 31:a augusti. Möjlighet att bli förlängd på uppdraget kan eventuellt finnas, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att behov finns.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att tillhöra masterdatagruppen som arbetar med Riksbyggens masterdata med interna kunder. Du kommer arbeta i flera olika system där du självständigt tar dig an olika ärenden utifrån ett givet schema och SLA-nivåer. Under dagen kommer du att få växla mellan flera olika ekonomirelaterade administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta självständigt i ärenden som att t.ex. lägga in nya kunder eller momssatser
 • Kommunicera med interna kunder via både mail och telefon
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och sätta dig in varierade ärenden. Du har en förmåga att koppla bort omvärlden och arbeta effektivt i ett kontorslandskap trots eventuella störningsmoment. Att snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter ser du inte som ett problem utan snarare som ett arbetssätt som passar dig. Vi tror även att du trivs i en administrativ roll. Att komma in och visa framfötterna ser du som en möjlighet till att skapa dig goda kontakter inför framtiden, samla på dig värdefull erfarenhet samt komma i kontakt med möjliga karriärspartners.

Vi söker dig som
 • Har mycket god data- och systemvana
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
Det är meriterande om du...

* Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Som person tar du snabbt till dig ny information och förstår vikten av att våga fråga för att på kort sikt kunna bli självständig i ditt arbete. Du är en skicklig kommunikatör i båda tal och skrift vilket gör att du även lockas till tjänster där du får visa och använda dina kunskaper.

Övrig information
 • Start: 1 april
 • Omfattning: 1 april - 31 augusti, eventuell möjlighet till förlängning. Heltid, 8-17
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen ett företag som finns på drygt 400 platser i Sverige och är utspridda över hela landet. Det huvudsakliga verksamhetsområdet består av att utveckla och förvalta attraktiva bostadsmiljöer, vilket omfattar även kommersiella och offentliga kunder. Riksbyggen har cirka 2 400 anställda, där huvuddelen arbetar inom fastighetsförvaltning.