Är du arbetsledare idag och vill bli platschef imorgon?

Är du arbetsledare idag och vill bli platschef imorgon?

För dig som är arbetsledare idag och vill ta nästa steg i karriären erbjuder Tranab nu möjligheten att bli platschef inom mark och anläggning. Vill du utvecklas och arbeta i en bred roll med resultatfokus och ekonomiskt ansvar samtidigt som du får träna dina ledaregenskaper och bibehålla en närhet ute i produktionen? Då kan du vara Tranabs nästa platschef!

Information om uppdraget

Academic Work söker en blivande platschef inom mark och anläggning till Tranab. Du kommer att vara stationerad i Västerås och ha projekt i Västerås, Enköping och Eskilstuna. I rollen som platschef kommer du få arbeta nära alla inom organisationen, där det gemensamma hos personalen är drivkraften och engagemanget i arbetet. För dig som idag är arbetsledare och vill utvecklas som platschef kommer du successivt introduceras in i rollen och få större ansvar och självständiga projekt vartefter som du kommer in i rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tranab.

Arbetsuppgifter

Som platschef kommer du ansvara och leda projekt inom mark och anläggning och många gånger ha en arbetsledare under dig. Vanligtvis ansvarar du över två till tre parallella projekt som pågår mellan cirka en månad till ett år. Under en vanlig dag åker du runt mellan dina projekt och ser till att allt fungerar som det ska. Du kommer ha varierande dagar och växlande arbetsuppgifter som innefattar allt mellan projektplanering, kundkontakt, materialbeställning och att säkerställa att arbetsmiljön är god. Den främsta skillnaden mellan arbetsledarens och platschefens arbete innebär att arbetsledaren sköter den dagliga planeringen, medan du som platschef har ett ekonomiskt ansvar där du sköter fakturering och ekonomiska avstämningar samt att du har det yttersta arbetsmiljöansvaret på arbetsplatsen.

Du kommer till exempel att:
 • Planera och följa upp arbetet i projekten
 • Ha ansvar över ekonomin och arbetsmiljön
Som platschef kommer du få en stor frihet kombinerat med mycket ansvar i ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Har jobbat som arbetsledare eller platschef inom mark och anläggning
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du

* Har en relevant akademisk utbildning, som t.ex. byggnadsingenjör

För att lyckas som platschef och förstå helheten av arbetet är det viktigt att du har en ekonomisk förståelse och är resultatinriktad. Du kommer ha en bred och varierad roll som kräver att du kan arbeta bra både självständigt, men även i samarbete med andra då du kommer få hantera och bemöta olika typer av människor och beställare.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Lön: Individuell lönesättning
 • Placering: Västerås
 • Kontaktuppgifter: Elin Steinvall, 021-480 71 10
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tranabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tranab är ett mark- och anläggningsföretag med huvudkontor i Örebro. Tranab har cirka 70 anställda och är sedan i höstas en del av PEAB Anläggning AB. Deras verksamhet omfattar alla inom mark- och anläggningsbyggnation där de erbjuder en bred kompetens inom alla områden av branschen. De främsta arbetena utförs åt offentliga beställare som till exempel Västerås Stad och Enköpings Kommun, men kan även vara privata beställare som fastighetsbolag.