Driven Projektsäljare till Akustikmiljö

Driven Projektsäljare till Akustikmiljö

Nu stärker vi vårt säljteam med fokus på Storstockholm och Mälardalen. Akustikmiljö söker dig som är framåt och med ett hjärta som klappar extra för ljud. Som anställd hos oss har du både goda utvecklingsmöjligheter och en varierande vardag.

Om Akustikmiljö

Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av trendiga akustiska produkter och lösningar. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök, vilket gör att vi kan leverera en komplett lösning på dina akustiska problem. Tack vare att vi arbetar tillsammans med några av landets absolut mest respekterade och välrenommerade akustiker, har vi en kompetens som få kan mäta sig med.

Läs mer om Akustikmiljö på webben https://www.akustikmiljo.se/om-akustikmiljo

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara varmt välkommen till huvudkontoret i Falkenberg, men utgår från hemmakontoret med fullt fokus på marknaden i Mälardalen och Storstockholm.

Säljkåren drivs framåt enligt Akustikmiljös affärsstrategi; engagemang, kompetens och affärsmannaskap. Ständig kontakt med hela verksamheten är av yttersta betydelse. Framför allt har du daglig kontakt med både befintliga och nya kunder, genom besök och i projekt.

Ansvarsområden:
 • Säljmöten
 • Mässdeltagande
 • Jobba efter tydligt uppsatt budget och mål för distriktet
 • Rekommendera företagets produkter och lösningar till kund
 • Produktutbildning
 • Rådgivare gentemot arkitekter/byggbranschen
Din profil

Som person är du inte bara utåtriktad, noggrann och positiv - vi ser också att du har känsla för kundrelationer med målsättning att vara en driven säljare med sikte på byggbranschen.

Tjänsten ställer krav på god produktkunskap för att hålla hög service mot våra kunder. Vi ser gärna att du har någon sorts erfarenhet av byggbranschen då huvudmålgruppen är fastighetsförvaltning, bygg, undertaksleverantörer samt byggvaruhandel.

Vi söker dig som är framåt och har viljan att lyckas, positiv inställning, som gillar utmaningar samt ett glatt och seriöst framträdande. Vi tror att du har sinne för humor då vi är ett livligt och glatt gäng som arbetar på Akustikmiljö.

Krav:
 • Gymnasial utbildning
 • Tidigare säljerfarenhet
 • Körkort
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Projektledning
 • God akustikkännedom samt entreprenad
 • Eftergymnasial utbildning inom bygg/ingenjör samt har arbetat i Pyramid Business Studio
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pernilla Lager.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Alla ansökningar ska inkomma via webben med personligt brev och CV. Vi tillämpar både personlighets- och problemlösningstester i samtliga rekryteringsprocesser.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se