Platschef i Västerås

Platschef i Västerås

Vi söker nu en Site Manager på vår gasfyllningsanläggning i Västerås! Hos oss kommer du ansvara över personal samt produktion av våra gaser till kunderna. Du kommer få möjlighet att jobba med och i ett motiverat arbetslag i en bred och utvecklande roll!

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra
Vår anläggning i Västerås är en gasfyllningsanläggning, där vi fyller cylinder och paket med gaserna oxygen, nitrogen, argon och kolsyra samt blandningar av dessa och levererar till kunder i Mellansverige. Vi står nu inför en stor omstrukturering av anläggningen där vi kommer att bygga om anläggningen till en modern automatiserad produktion, där du kommer att vara en nyckelperson på plats. Ditt bidrag är att under byggtiden hålla produktion och samarbete igång samt vara den som startar upp nya anläggningen och sätter standarder och rutiner.

Som Site Manager hos oss, kommer du samordna anläggningens övergripande verksamhet för att säkerställa en effektiv produktion och leveransförberedelse av gasprodukterna till både externa och interna kunder i enlighet med säkerhets-, tillförlitlighets- och kvalitetsstandarder samtidigt som budgetmål och deadlines uppnås.

Du kommer också att ansvara för att anläggningen underhålls så att den är säker, tillförlitlig och följer miljöförordningar. I ditt team har du nära samarbete med lageransvarig och HSEQ koordinator (Health, Safety, Environment, Quality) för att genomföra kvalitets- och säkerhetsarbeten. Du har även hand om våra 6 st operatörer som är placerade i på anläggningen och säkerhetsställer de har de interna utbildningar som krävs för arbetet. Löpande faktura och inköpshantering för siten ligger under ditt ansvar.

Vem är du?

För denna roll, tror vi att du redan har några års erfarenhet av industriell verksamhet samt erfarenhet av att leda en grupp, gärna i förändring. Du har även kunskap om säkerhets- och kvalitetsarbete. Har du även erfarenhet inom automatiserad industriproduktion, anses det vara ett plus. Eftersom vi på Air Liquide kontinuerligt arbetar för att förbättra våra processer, ser vi gärna att du sedan innan har erfarenhet av förbättringsarbeten, Lean eller 5S. Du talar och förstår svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Som person, har du förmågan att motivera dina medarbetare för att nå sina mål och stöttar dem att utveckla de färdigheter som behövs för arbetet. Du kan behålla tydlig struktur, fokus och organisationsförmåga även under mer hektiska perioder tack vare din prioriteringsförmåga. Du välkomnar även nya idéer från gruppen och värnar om en positiv arbetskultur där man stöttar och utvecklar varandra.

Övrig information
Denna position är placerad på vår Gasfyllningsanläggning i Västerås och du kommer rapportera till nordisk produktionschef Andreas Julin. Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakta Andreas Julin på tel 073 042 85 63.

Skicka in din ansökan senast 7 oktober, vi kommer fortlöpande gå igenom ansökningarna så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför blir en del av oss? Air Liquide strävar för att bidra till hållbar framtid och vi är fast beslutna att gå över till en ren och hållbar gasindustri där vi genom innovation och högteknologi formar framtiden med utmärkta tjänster för industri och hälsa.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer så växer vi. Vi erbjuder dig därför fantastiska karriärmöjligheter i ett internationellt företag baserat i 75 länder, samtidigt som du kommer att arbetar i ett team som värderar nära samarbete och utveckling av varandra.

Andra förmåner är bonus baserad på din prestation, säkerhetsbonus, lunch till reducerade priser, generös ledighet, friskvårdsbidrag och mycket mer.

Lyssna på vår podcast med Clara, Kathrine och Ragnar för att höra mer om hur det är att arbeta här, work-life balance och utvecklingsmöjligheter.