AGORA söker en driven kommersiell byggprojektledare till Mälardalen

Om jobbet

Vi söker en senior projektledare för våra kommersiella projekt i Mälardalen.
Som projektledare tillhör du företagets teknikgrupp inom förvaltningen och har ett nära samarbete med både vår egen personal, externa partners och våra kunder. Ditt ansvarsområde består bland annat av att:
  • Genomföra kommersiella utvecklings-, bygg- och underhållsprojekt
  • Leda projektet i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid
Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkylerLeda projekterings-, bygg- och ekonomimöten, mmBevaka myndighetskrav i projekten, såsom bygglov, bygganmälan, brandskydd, miljö etc.
  • Stödja förvaltningsorganisationen avseende projektfrågor, entreprenadformer och entreprenadjuridik
  • Ansvara för upprättade av förfrågningsunderlag, intagande av anbud och utvärdering
  • Ansvarar för upphandling av projekt samt upprätta och skriva konsult-/entreprenadavtal
  • Ekonomisk uppföljning, med budgetansvar. Upprätta slutkostnadsprognoser
  • I slutfasen överlämna till drift- och förvaltningsorganisationen
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Marita Ribohn Larsson, 073-521 52 21

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

AGORA är ett fastighetsföretag som driver och utvecklar detaljhandelsfastigheter på flera orter i Sverige. Vi letar efter dig som vill vara med och forma Sveriges mest attraktiva mötes- och handelsplatser. Hos oss är personlighet och engagemang lika viktigt som formella erfarenheter.

Ett företags framgång vilar till mycket stor del på människorna i företaget. De personer som valt att börja hos oss har sammantaget mycket bred erfarenhet inom de områden som är viktiga för Agora. Vi har mångårig erfarenhet från flera av landets största och bästa köpcentrumföretag, liksom från välkända detaljister och från alla typer av fastighetsslag.

AGORA (A Group of Retail Assets Sweden AB) (publ) är listat på Nasdaq First North och fokuserar på detaljhandelsfastigheter. Vår affärsidé är att skapa de mest attraktiva mötes- och handelsplatserna på orten. Bolaget har 23 fastigheter på
16 orter. Den sammanlagda ytan uppgår till ca 270 000 kvadratmeter till ett värde av ca 4,4 miljarder kronor. Läs mer på agoraretail.se.