Operativ inköpare

Operativ inköpare

ValueOne söker en operativ inköpare till ett konsultuppdrag på sju månader med möjlighet till förlängning till ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen som operativ inköpare har du ansvar för materialförsörjningen mellan företagets globala leverantörer och dess fabriker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Uppföljning och bevakning av kritiska leveranser.
  • Kommunicera materialbrister med produktion och produktionsplanering.
  • Förse leverantörerna med materialprognoser och beställningar.
  • Mäta och följa upp leverantörernas leveransprestation och driva åtgärdsprogram mot de leverantörer som inte uppnår målen.
  • Optimera lagernivåer genom effektiv materialplanering i syfte att uppnå en hög servicenivå till produktion och slutkund samt säkerställa en låg kapitalbindning.
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har stor egen drivkraft och motivation och erfarenhet från operativt inköp och planering av materialförsörjning inom industrin. Utbildning inom inköp, logistik eller närliggande områden är meriterande. För att trivas i rollen bör du ha viss taktisk kompetens och intresse för att driva åtgärdsprogram mot leverantörer och kunna hitta lösningar på uppkomna materialförsörjningsproblem. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Kunskaper i SAP samt erfarenhet av att analysera inköps- och logistikdata i Excel är meriterande. Till uppdraget söker vi dig som är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (42 dagar kvar)