HR-SPECIALIST MED FOKUS PÅ REKRYTERING TILL ABAX

HR-SPECIALIST MED FOKUS PÅ REKRYTERING TILL ABAX

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade och motiverade kollegor, och med goda möjligheter att få växa och utvecklas i en framtidsbransch. Inspirerande samtal och möten med kollegor från hela världen kommer bli en del av din vardag. ABAX mål är att ha nöjda och engagerade medarbetare, vilket gör att vi lägger stor vikt på bra villkor och förmåner.

Om tjänsten
Som HR-specialist med fokus på rekrytering hos ABAX kommer du att arbeta på personalavdelningen på ABAX Sverigekontor i Västerås. Du kommer att ingå i ett lokalt team, och vara en del av en internationell avdelning med medarbetare i flera europeiska länder. Du kommer att ha leverans- och utvecklingsansvar för rekryteringsprocessen i ABAX Group, vilket gör att du kommer att arbeta både lokalt mot svenska marknaden, men även globalt. Du kommer att vara ansvarig för rekrytering i Sverige, och vara en resurs och kvalitetssäkra rekryteringen i de andra länderna. Vid behov kan en del utlandsresor förekomma. Utöver rekryteringsarbetet kommer du att vara ansvarig för andra personalfrågor. Du kommer att ha stor möjlighet att arbeta och driva processer självständigt, i enlighet med den personalstrategi som är satt.

Andra arbetsuppgifter som rör personalavdelningen som lönerapportering, ekonomi, inköp, organisera samlingar och liknande ingår i tjänsten.

Om dig
Vi ser att du är en människokännare och har en förmåga att vara närvarande, lyhörd och organiserad. Du har arbetslivserfarenhet inom rekrytering, arbetsmiljö eller annat HR-område, och en relevant eftergymnasial utbildning. För tjänsten är det av stor vikt att du har kapacitet att hantera flera processer samtidigt, och kan skapa dig en översikt utan att släppa på detaljerna.

Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor samtidigt som du har ett tydligt ägarskap över dina arbetsuppgifter och slutresultat.

Som person ser vi att du är noggrann, initiativtagande och att du ser att helheten är större än delarna. Du har en positiv inställning, tycker om att driva och vara en del av förändringar, har ett strukturerat arbetssätt och klarar av att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom rekrytering/HR
  • Vilja att driva förbättrings- och förändringsarbete
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Andra europeiska språk är meriterande
  • Meriterande med erfarenhet av Sympa och/eller ReachMee eller andra liknande HRM-, HCM- och rekryteringssystem
Övrigt
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Arbetsort: Västerås (Kopparlunden)
Tillträde: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 30 september, men intervjuer sker löpande
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Vid frågor kontakta:
Operations Manager Emma Olovsson, 070-726 22 90, emma.olovsson@abax.no
Mer info
Kontaktperson Emma Olovsson
Telefon 0707-26 22 90
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://abaxsverige.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABAX Group är ett nordiskt företag som säljer och utvecklar telematiklösningar för yrkes- och privatbilar. ABAX är ett av de snabbast växande telematikföretagen i Europa. Förutom utveckling av hård- och mjukvara för fordonskontroll erbjuder företaget också GPS-spårningssystem till maskiner och utrustning. ABAX har 350 anställda fördelat på kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Nederländerna och Polen. Huvudkontoret ligger i Larvik, Norge. www.abax.com/se