Mötesbokare till ABAX i Västerås

Mötesbokare till ABAX i Västerås

Är du duktig på att bygga relationer och skapa resultat?
Vill du arbeta i en av Skandinaviens mest stimulerande och inspirerande arbetsmiljöer? Då ska du söka tjänsten som mötesbokare hos ABAX! Vi växer och behöver nu utöka styrkan med mötesbokare på Sverigekontoret i Västerås. Du som brinner för att bygga nya relationer och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg är välkommen med din ansökan redan idag!


Vad erbjuder vi

  • Utbildnin i ABAX School där du får lära dig allt du behöver kunna
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling under hela din anställning
  • Nybyggda och fräscha lokaler på Kopparlunden
  • Engagerade och härliga kollegor från hela världen med god sammahållning
  • Utvecklande miljö i ett internationellt bolag
  • Heltidstjänst med bra arbetsvillkor

På ABAX är vårt främsta mål att ha nöjda anställda. Det är viktigt att det är kul på jobbet och i ett högt tempo värdesätter vi en miljö där man även kan skratta och ha roligt. Vi satsar mycket på att alla ska trivas, genom till exempel event, kick-offer, fantastiska lokaler och roliga aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Sverige är vår näst största marknad och vår kundstock växer för varje dag. Under en vanlig dag som mötesbokare på ABAX är du vår nyckelspelare i att utveckla kundportföljen. Ditt fokus ligger på uppsökande försäljning och mötesbokning åt säljarna med telefonen som ditt främsta verktyg. Du är troligtvis den potentiella kundens första kontakt med ABAX och du bevisar redan här att god service är en självklarhet för dig. Du och dina kollegor håller en hög aktivitet, samtidigt som ni såklart har väldigt kul tillsammans!

Vi söker dig som
  • Är driven och trivs med att arbeta i ett högt tempo
  • Har förmågan att själv driva och organisera ditt arbete samtidigt som du också trivs med att arbeta i team
  • Är affärsmässig och har vana av att arbeta med telefonen som verktyg. Erfarenhet av B2B-försäljning är meriterande
  • Har goda kommunikativa kunskaper i svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Behovet är omgående och vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Omfattning och villkor

Start: Omgående. Heltid dagtid

Generös fast lön samt en bonusgrundande del.

Placeringsort: Västerås.

Motivera i din ansökan, gärna med en kort film, varför du söker och skulle passa i rollen. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar genom "Ansök" på hemsidan, detta för att säkerställa att vi genom vårat rekryteringssystem följer kraven gällande GDPR.

ABAX mission är "Solutions provider for the connected workspace". ABAX Group en av de största aktörerna inom telematik och
IoT (Internet of Things) på den Europeiska marknaden. Med smarta lösningar kopplar ABAX samman din arbetsplats. ABAX tjänster ökar produktiviteten för företag, sänker kostnader, ger översikt och ökar prestationen för chefer och medarbetare. ABAX Group har 350 anställda och kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Nederländerna och Polen. Huvudkontoret finns i Larvik, Norge.


Kontaktpersoner

Malin von Gerber
Sales Manager
072-398 0597
malin.gerber@abax.no
Mer info
Kontaktperson Malin von Gerber
Telefon 072-398 0597
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.abax.com/se
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (25 dagar kvar)