Mötesbokare och innesäljare till ABAX

Mötesbokare och innesäljare till ABAX

Rollen som innesäljare
Du jobbar med telefon och online-möten, där du träffar kunden via Skype eller liknande webbaserade verktyg. Som innesäljare är du ansvarig för hela säljprocessen från prospektering till avslut. Försäljningen sker online via PC, därför är det viktigt att du har en god teknisk kompetens.

Rollen som mötesbokare
Som mötesbokare på ABAX är du med och utvecklar vår kundportfölj varje dag. Telefonen är ditt främsta arbetsverktyg och ditt mål är att få så många företag som möjligt att ta ett möte med oss, som sedan genomförs av våra säljare.

Varför ABAX?
ABAX är den ledande leverantören av digitala körjournaler och GPS-spårning i Norden – och ett av Europas snabbast växande företag i branschen. Vi är ett internationellt bolag med kontor i sju europeiska länder. ABAX expanderar kraftigt i en framtidsbransch. Här finns stora möjligheter till utveckling inom bolaget. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och vår strävan är att bli lite bättre varje dag. Vårt första mål är nöjda anställda. Med nöjda medarbetare får man nöjda kunder.

Vad söker vi?
Dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag med goda resultat är meriterande för bägge tjänsterna, och ett krav för rollen som innesäljare. Men det viktigaste för bägge rollerna är vem du är. För att uppnå önskade resultat krävs högt eget driv och målmedvetenhet. Vi söker dig som är lösningsorienterad med vana att jobba mot höga mål. Du ska vara en god kommunikatör i både skrift och tal, på svenska. Vårt koncernspråk är engelska och alla anställda behöver ha en grundläggande förståelse i språket.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade och motiverade kollegor, och med goda möjligheter att få växa och utvecklas i en framtidsbransch. Inspirerande samtal och möten med kunder och kollegor från hela världen kommer bli en del av din vardag. ABAX mål är att ha nöjda och engagerade medarbetare. Det innebär bland annat att vi erbjuder branschens bästa anställningsvillkor.

Är du rätt person?
Sök snarast. Vi arbetar med löpande urval.

Villkor
Heltid. Generös fast lön samt bonus.

Placeringsort
ABAX Sverigekontor i Västerås.

Kontaktpersoner
Malin von Gerber
Sales Manager
072-398 0597
malin.gerber@abax.no

Länk till den här sidan: https://www.abax.com/se/jobba-pa-abax?rmpage=job&rmjob=158&rmlang=SE
Mer info
Kontaktperson Malin von Gerber
Telefon 072-398 0597
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teknologi förändrar hur världen fungerar och påverkar alla delar av vår arbetsdag. För ABAX innebär det att vi måste erbjuda smarta telematiklösningar som förenklar kundens arbete, oavsett om du är i bilen, på kontoret eller ute på fältet.

Bli en del av ett snabbväxande och kreativt företag som hjälper kunder spara tid och pengar!

Vi erbjuder:
  • En levande och inspirerande arbetsmiljö
  • Entusiastiska och motiverade kollegor från flera olika länder
  • Attraktiva anställningsvillkor
  • Interna utvecklingsprogram
ABAX i korthet:
  • 350 medarbetare
  • 7 länder
  • Huvudkontor i Larvik, Norge
  • Utvecklare- och leverantör av världsledande GPS-teknologi
Vill du veta mer om ABAX och vår företagskultur? Läs mer här: https://www.abax.com/se/om-abax

ABAX koncernspråk är engelska och därför presenteras de flesta tjänsterna på engelska, även om vi också anpassar oss till lokala omständigheter vid behov.