Säljare till Jakobsdals Charkuteri, Västmanland

Säljare till Jakobsdals Charkuteri, Västmanland

Nu söker vi en

Säljare

till Mellansverige

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad i Mellansverige, vilket för oss innebär Västmanland, Dalarna, Gästrikland, Hälsingland och Medelpad. Eftersom en stor del av kunderna återfinns i Västmanland ser vi det som bästa boendeort för vår nya kollega som kommer utgå hemifrån.

Du kommer ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot befintliga kunder, men också ha ett stort fokus på nya. Våra kunder är butiker inom de största kedjorna inom dagligvaruhandeln. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi har ett säljkontor i Årsta / Stockholm där du och dina kollegor på Region Nordost träffas kontinuerligt.

"Jag har en bakgrund inom dagligvaruhandeln, både inom butiks- och leverantörsledet. När tjänsten som säljare på Jakobsdals blev ledig kändes det som en perfekt utmaning för mig i ett expansivt familjeföretag med fina svenska hantverksprodukter. En typisk arbetsvecka kan vara varierad, med mycket kundkontakt på fältet blandat med planering, analysering och administration.

Det mest stimulerande med jobbet är den goda lagkänslan inom företaget samt utmaningen med att fortsätta utveckla Jakobsdals på marknaden. Jag ser det som en stor fördel att få jobba med just tillväxt och utveckling. "

- Linda Kulhanek, säljare på region Nordost

Personlighet och kompetens
  • Du har erfarenhet av försäljning men får gärna vara i början av din säljkarriär och se denna tjänst som en utmanade roll att utvecklas till en grym fältsäljare inom dagligvaruhandeln
  • Du har stort eget driv, är nyfiken, gillar möten med nya människor och har ett naturligt sinne för att göra bra affärer
  • Du har goda IT kunskaper och är van vid att jobba i officepaketet
  • Du har B-körkort, hanterar svenska mycket väl i tal och skrift och uppskattar kvalitativ och hantverksmässig mat
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med ett välkänt varumärke och fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma och individuella mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jakobsdals Charkuteri har en stark position på den svenska marknaden med välkända varumärken som Mor Matilda, Bror Jakob och Haga Petter. Företagets fokus är utveckling och försäljning av hantverksmässiga charkdelikatesser av högsta kvalitet, som är baserade på svenska råvaror. Jakobsdals Charkuteri har huvudkontor och produktion i Göteborg. Företaget har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 300 MSEK.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, account manager, sälj, distriktsäljare, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare