Vi söker duktiga tjejer och killar till vår lagerverksamhet

Vi söker duktiga tjejer och killar till vår lagerverksamhet

Nu behöver vi utöka personalstyrkan för att möta vår kraftiga tillväxt och söker därför dig som vill vara med oss på resan och som har god erfarenhet av lagerarbete.

Tjänsten som lagerarbetare:

Som lagerarbetare hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor i en miljö med högt tempo och där våra kunders gods står i fokus.

De mest förekommande arbetsuppgifterna är truckkörning, registrering i lagersystem, lastning-och lossning, ankomstregistrering och uppmärkning av gods samt packning av industrigods.

Kvalifikation:

Vi söker dig som har truckkort A1-A4 och B1-B3. Det är även meriterande om du har truckbehörighet B5. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper då vi arbetar i olika system, erfarenhet av SAP och Astro är därför meriterande.

Vi söker dig som är stolt över att göra ett bra jobb, tar väl hand om dina arbetskamrater och är intresserad av utveckling och teknik. Vi ser att du är noggrann, ansvarstagande och tycker att säkerhet är viktigt.

Vi ser framför oss en positiv person med mycket driv och engagemang.

Om oss

Vi är företaget som vill vara bäst i hela logistiksektorn, med bäst menar vi att vi ska ha de nöjdaste kunderna, de nöjdaste medarbetarna och den bästa lönsamheten.

Vi är alltid intresserad av dig som är beredd att ge det där lilla extra. Vi vill ha kollegor som på största allvar bryr sig om våra kunder och sina arbetskamrater. Det är egentligen ganska enkelt, ska vi vara Sveriges bästa logistikföretag måste vi ha Sveriges bästa medarbetare.

Är det hos oss du vill jobba?

Överlägset störst tillväxt i vår bransch

Satsar på att bli helt koldioxidneutrala

Ska vara bäst i Sverige

Vill förändra hur Västerås ser ut gällande transporter

Där du ges chansen till att utvecklas och ta nya kliv

Ha de nöjdaste medarbetarna och kunderna

Välkommen att söka!

Ansökan:

Datum för sista ansökningsdag är 2019-02-01, men tveka inte att ansöka redan idag och vi ber dig även i ansökan skriva hur du hittade vår annons
Mer info
Email Mejla AA Logistik
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aalogistik.se
Sista ansökningsdag 1 feb (9 dagar kvar)