Vi söker duktiga C/CE-chaufförer för extra- och sommarjobb!

Vi söker duktiga C/CE-chaufförer för extra- och sommarjobb!

Nu behöver vi utöka personalstyrkan med duktiga chaufförer som kan hjälpa oss vid arbetstoppar och under sommaren. En anställning som kan leda till en fast tjänst om möjligheten dyker upp.

Tjänsten som chaufför
Som chaufför hos oss arbetar du självständigt med att se till att våra kunders gods levereras och hanteras med omsorg.
De mest förekommande arbetsuppgifterna är att lasta och lossa gods, att transportera gods från och till olika terminaler samt att köra olika typer av fordon; bil med släp eller trailer.
Vår verksamhet håller igång dygnet runt vilket innebär att även nattarbete förekommer.

Kvalifikation:
Vi söker dig som har C/CE-kort, YKB utbildning, digitalt förarkort, samt att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Det är även meriterande om du har truckkort (A+B), ADR-utbildning, samt om du har erfarenhet av trafikledningssystemet K2.
Vi söker dig som är stolt över att göra ett bra jobb. Vi ser att du är en självständig, ansvarsfull och noggrann person som även är serviceinriktad och flexibel. Att du tycker säkerhet är viktigt är en självklarhet för oss. Vi ser framför oss en positiv person med mycket driv och engagemang.

Om oss
Vi är företaget som vill vara bäst i hela logistiksektorn, med bäst menar vi att vi ska ha de nöjdaste kunderna, de nöjdaste medarbetarna och den bästa lönsamheten.

Vi är alltid intresserad av dig som är beredd att ge det där lilla extra. Vi vill ha kollegor som på största allvar bryr sig om våra kunder och sina arbetskamrater. Det är egentligen ganska enkelt, ska vi vara Sveriges bästa logistikföretag måste vi ha Sveriges bästa medarbetare.

Är det hos oss du vill jobba?
Överlägset störst tillväxt i vår bransch
Satsar på att bli helt koldioxidneutrala
Ska vara bäst i Sverige
Vill förändra hur Västerås ser ut gällande transporter
Där du ges chansen till att utvecklas och ta nya kliv
Ha de nöjdaste medarbetarna och kunderna

Välkommen att söka!
Mer info
Email Mejla AA Logistik
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Vikariat
Hemsida http://www.aalogistik.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)