Hoppa till innehåll
2Complete Group logotyp

Dokumentatör till systemintegrering

Vad erbjuder vi?

Ett roligt och viktigt projekt med ett långsiktigt fokus. Du kommer att få arbeta i en duktig och engagerad grupp och kommer att få lära dig mycket genom ditt arbete och genom upplärning. Den inledande uppdragslängden är sex månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är förlagd i Västerås och möjlighet till distansarbete finns men merparten av arbetet kommer att utföras på arbetsplatsen.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vem söker vi?

Vi söker dig som hittat din plats inom konstruktion och som Dokumentatör. Du kan ha gedigen erfarenhet från liknande arbete tidigare. Du kan också vara studerande på en eftergymnasial utbildning som ingenjör, gärna inom maskinteknik, el, energi eller kemiteknik, med examen tidigast i januari 2023. Rollen går att arbeta halvtid till heltid och kan således kombineras med en pågående utbildning.

Som person är du noggrann med ett öga för detaljer och trivs i att skapa ordning och struktur. Du har god data- och systemkunskap och hanterar Microsoft Office obehindrat. Vidare hanterar du svenska och engelska obehindrat. Du har ett tekniskt intresse som gör att du kan se helheten i det flöde du kommer att arbeta i.

Vad innebär rollen?

2Complete söker för kunds räkning en Dokumentatör som ska hjälpa till vid införandet av ett nytt kvalitetssystem - Canea One. Som Dokumentatör kommer du att arbeta med att implementera företagets styrande och stödjande information i detta nya system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att överföra dokumentation från andra system samt omforma instruktioner som beskriver det nya produktionsflödet i den nya dokumentstrukturen. Du erbjuds en gedigen introduktion för att snabbt komma in i arbetet och du kommer att ha löpande dialog tillsammans med din handledare och dina kollegor under arbetets gång. Vidare kommer du att arbeta självständigt och ansvara för att driva ditt arbete framåt. Samtidigt är det viktigt att kommunicera och våga ta stöd av din handledare och kollegor vid behov.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Joel Claeson
Email
Område
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare