Edekyl & Värme är sedan 13 år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala. Under de 13 åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Är du elektriker och vill testa något nytt? Gillar du problemlösning och att ställas inför nya situationer dagligen? Då söker vi dig till ett spännande företag på frammarsch! Edekyl & Värme har de senaste tio åren expanderat från ett kontor i Örebro på sex medarbetare till att nu uppgå till 115 medarbetare fördelat på sex orter i Sverige.

Hur ser arbetsdagen ut?
Som elektriker kommer du ingå i vår serviceavdelning och arbeta med avhjälpande och förebyggande service samt montage av alla förekommande kyl- och värme-anläggningar. Arbetet omfattar felsökning, underhållsarbete och installation av kylanläggningar.

Vi söker dig som:
  • idag är elektriker och vill testa något nytt
  • vill utveckla dina kunskaper inom kylområdet och/eller styr- och regler
- är nyfiken och öppen för nya ideér och ser stor potential i din egen utveckling

- har förmågan att leverera det du lovar och brinner för ett gott resultat och nöjda kunder

- kan entusiasmera dig själv och andra runt dagliga mål, så att verksamheten blir både produktiv och rolig samtidigt

Meriterande är om du är certifierad elektriker, har kylteknisk utbildning samt erfarenhet inom styr- och reglerteknik, men vi fäster också stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina språkkunskaper i svenska är goda och du förstår skriftliga instruktioner på engelska. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Edekyl & Värme är mån om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (19 dagar kvar)