Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om Rollen

Hos oss erbjuds du en intressant roll där ditt huvuduppdrag handlar om att analysera data, komma med lösningar och definiera vilka testverktyg och metoder som behövs för att säkerställa utveckling av nya produkter och bibehålla hög kvalitet på produkter som redan tillverkats. Arbetet sker utifrån interna beställningar ifrån utveckling, kvalitet eller produktion men det förekommer också kundspecifika mätningar på plats hos våra kunder.

Vi har en modern testhall där all utrustning som krävs finns för att fortsätta leverera hög kvalitet i vårt arbete. I uppdraget kommer du både arbeta med befintliga prototyper och produkter men även vara med i olika utvecklingsprojekt för framtidens produkter. Rollen innebär nära samarbete med övriga kollegor inom prototyp men också konstruktörer och projektledare.
Du rapporterar till Team Leader för Testhallen.

Din Profil

Vi hoppas att du som söker har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet inom test och/eller mätningar eller kvalitetsarbete. Har du dessutom erfarenhet inom ljud- och vibrationstestning inom fordonsindustrin ser vi det som mycket meriterande. Du får gärna vara i början av din karriär.

Då mycket av kommunikationen, såväl internt som externt sker på Engelska, så är det en förutsättning att du hanterar detta obehindrat. Officepaketet förväntar vi oss att du hanterar med enkelhet.

Vi tror mycket på människan bakom titeln. Därför är det viktigt för oss att du ska passa in i teamet och trivas. Vi hoppas att du ser dig själv som analytisk, strukturerad och serviceinriktad lagspelare. Arbetssättet förutsätter att du är självgående och att du har ett stort kundfokus.

Vi Erbjuder

Den här tjänsten är perfekt för dig som vill arbeta praktiskt med våra produkter i kombination med att analysera resultat. Vibracoustic är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och atmosfär, där jämställdhet och inkludering är nyckelfaktorer för oss för att lyckas. På Vibracoustic får du jobba med de världsledande biltillverkarna, och du kommer till ett team i Forsheda med positiva och engagerade kollegor som har en stor vilja att lyckas tillsammans. Teamet har en fin sammanhållning och stark gruppdynamik där alla blir respekterade och väl bemötta. För dig är det en självklarhet att både bidra till och bli en del av denna gemenskap.

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Magnus Ryberg på 0702 71 69 77. Vi hanterar löpande ansökningar. Vi ser därför fram emot ditt intresse så snart som möjligt.

Välkommen att bli en del av Vibracoustic!

Om Vibracoustic

Vibracoustic är en ledande global NVH-expert inom fordonsindustrin, och tillhandahåller skräddarsydda lösningar som tillför komfort och stöder effektivitet, säkerhet och hållbarhet. Dess expertis sträcker sig över hela produktlivscykeln, för alla fordonssystem samt att dess breda produktsortiment gör det möjligt för Vibracoustic att lösa aktuella och framtida NVH-utmaningar inom alla fordonssegment. Med cirka 10 000 medarbetare på 41 produktions- och teknikanläggningar i 17 länder, kan Vibracoustic betjäna alla större fordonstillverkare. Under 2022 omsatte Vibracoustic totalt 2,5 miljarder euro. För ytterligare information, besök www.vibracoustic.com
Mer info
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare