Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Industrielektriker i Falkenberg - SGK söker sin nya stjärna

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Nu har du som erfaren elektriker möjlighet att ta dig an rollen som Industrielektriker på SGK i Falkenberg, ett tryggt och stabilt småföretag med branschspecifik spetskompetens. SGK:s största tillgång utgörs av teamet. Den samlade kompetensen har ett brett spektrum och det finns en påtaglig laganda där alla ställer upp för varandra och för kunderna. De flesta av kunderna finns liksom företaget i Falkenberg, men även i övriga Sverige och Skandinavien.

Arbetsrollen innebär industriservice, skåpbyggnation, maskininstallation och installation hos slutkund, även viss fastighetsel och laddboxinstallation kan förekomma. Du utgår från kontoret/verkstaden i Falkenberg och bör därför vara bosatt i området eller med rimligt pendlingsavstånd. Här sker all skåpbyggnation som sedan skall transporteras och installeras på plats ute hos kund. Du kommer här att ingå i ett dedikerat team elektriker och eltekniker som tillsammans tar sig an dessa uppdrag. SGK är mycket mån om att hitta rätt person till teamet!

Krav
  • Självgående elektriker med 5 års erfarenhet (erfarenhet inom industri efterfrågas)
  • ECY-cert
  • B-körkort
  • Bosatt i Falkenberg eller med möjlighet att pendla inom rimligt avstånd
  • Rätt inställning, glad och trevlig lagspelare!
Känner du att detta stämmer in på dig? Ta då chansen redan idag och skicka in din ansökan, så kanske drömjobbet står runt hörnet!

Anställningen är till en början en inhyrning av Toptemp på 6 mån som sedan förväntas tas över av kund.
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 mars 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!