Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om Rollen

Vi söker en erfaren och driven Affärsutvecklare som skall utveckla och utöka vår affär för Toolflex . I denna roll kommer du att driva vår internationella försäljning och distribution genom att etablera och utöka strategiska partnerskap och skapa lönsamma relationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla och implementera en övergripande strategi för att utvidga vårt befintliga distributörsnätverk till ytterligare marknader.
  • Identifiera och utvärdera potentiella distributörer och agenter på internationella marknader för att stärka vårt globala närvaro.
  • Förhandla och etablera avtal med distributörer och agenter.
  • Bygga och upprätthålla starka och långsiktiga relationer med distributörer genom regelbunden kommunikation och möten.
  • Utveckla och implementera försäljningsstrategier för att uppnå försäljningsmål och öka marknadsandelar på befintliga och nya marknader.
  • Aktivt övervaka försäljningsresultat och marknadsutveckling för att identifiera tillväxtmöjligheter och utmaningar.
  • Planera och medverka vid mässor och andra marknadsaktiviteter
Din Profil

Vi ser att du har relevant utbildning inom Marknad och Försäljning och erfarenhet av affärsutveckling och KAM, med fokus på distributörs- och agentrelationer. Troligtvis känner du igen dig som prestationsorienterad, kommunikativ och är riktigt duktig på att skapa nya förtroendeingivande relationer. Du är ihärdig i resan mot målet och är beredd att tillsammans med dina kollegor kämpa för att nå våra gemensamma mål. Du är van användare av IT och trygg i Excel. Har du ett starkt relevant nätverk ser vi det som mycket meriterande.

Tjänsten kräver att du behärskar engelska obehindrat.

Vi Erbjuder

Tjänsten utgår från vårt kontor i Forsheda, samtidigt kommer en betydande del av arbetet att ske ute på fältet. För att framgångsrikt bygga upp och underhålla vårt globala distributörsnätverk förväntas du resa mellan 80-100 dagar per år. Resandet kommer att innefatta både nationella och internationella destinationer, där du kommer att möta befintliga och potentiella distributörer, delta i förhandlingsmöten och stärka relationer.

Vi ser till att du har de nödvändiga resurserna och stödet för att utföra ditt arbete på bästa sätt, inklusive researrangemang och administrativ support.

Vi värdesätter en balans mellan arbete och fritid och strävar efter att skapa en flexibel arbetsmiljö som möjliggör både effektivitet och välbefinnande.

Genom att bli en del av vårt team får du möjlighet att arbeta både på kontoret, på distans och på fältet, vilket ger dig en varierad och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som du bidrar till vår globala tillväxt och framgång.

I denna rekrytering samarbetar Delex Teknik med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information om tjänsten så kontakta Magnus Ryberg på 0702 71 69 77.

Om Toolflex

1983 lanserade ingenjören Bengt Forsberg sin innovativa redskapshållare och 40 år senare används Toolflex över hela världen. Tillverkningen sker fortfarande i Forsheda för att säkerställa den höga kvaliteten och härifrån distribueras produkterna till över 40 länder globalt. Toolflex är en del av Delex Teknik AB ett expansivt företag som förutom Toolflex specialiserat sig på trådbockning, rörbockning och svetsning. Våra kunder finns inom ett flertal olika branscher, varav några är världsledande inom sin nisch. Vi har en modern och flexibel maskinpark där flertalet maskiner är egentillverkade. Företaget omsätter ca. 130 miljoner, har ca 50 anställda och arbetar i moderna lokaler i Forsheda, 15 km väster om Värnamo. Se mer på www.delex.se
Mer info
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare