Hoppa till innehåll
Svenstigs Bil AB logotyp

Säljare volkswagen - svenstigs bil ab

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas som säljare för Volkswagen hos Svenstigs Bil Värnamo.

Är du en talang inom försäljning eller en säljorienterad person som vill ta nästa steg?

Ser du det tydliga sambandet mellan nöjd kund och lönsamhet?

Vi på Svenstigs Bil är ett sammansvetsat team där vi stöttar varandra i alla lägen, vilket gör att vi levererar hög kundnöjdhet. Volkswagen som märke har ambitionen att elektrifiera Sverige. Vi står inför en stor förändring i bilbranschen och redan 2028 satsar Volkswagenkoncernen på att ha 70 elbilsmodeller på marknaden, så många nya modeller kommer att släppas de kommande åren. Ta därför chansen att vara med på vår spännande resa!

Jobbet!

Som säljare är ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundkontakter. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter, eget försäljningsmål och du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet samt ansvarar för att försäljningshallen och hemsida innehåller aktuellt informationsmaterial. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp. För oss på Svenstigs är PROAKTIVITET en nyckelfaktor.

Vi erbjuder
  • Ett självständigt men också ett strukturerat arbete med tydliga rutiner och system i en spännande och expansiv organisation där du får chans att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken.
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
  • En arbetsplats med familjär anda och en kultur med glädje, engagemang och ärlighet, som ger kunden det bästa bilägandet.
Vem är du?

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityder något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. För att trivas på jobbet tror vi att du som söker har någon form av bilintresse för att vara engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är nyfiken på ny teknik och fångar snabbt de värdeskapande fördelarna det ger våra kunder, vi går mot en elektrifierad och digital värld. Du har daglig kontakt med människor, både kunder och medarbetare, och brinner för att skapa största möjliga kundnöjdhet. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du ha ett utvecklat affärsmässigt förhållningssätt.

Det är viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa en kollega när det behövs.

I denna rekryteringen samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se. Vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson
Johan Sandahl
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda varav ca 35 arbetar inom Scaniaverksamheten, och omsätter ca 1,2 Mdr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. www.svenstigs.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare