Kundmottagare - svenstigs bil ab

Kundmottagare - svenstigs bil ab

Är du serviceinriktad och kundfokuserad?

Se hit - Svenstigs Bil i Gislaved söker kundmottagare!

Vi förstärker vår kundmottagning och söker nu dig som vill bli del av ett framgångsrikt och kundfokuserat team. Hos oss får du varierade arbetsdagar där du förutom att ta emot kunder och lämna ut bilar, även bokar och planerar arbetet till våra tekniker. Du får en viktig roll där din uppgift är att förmedla information från våra kunder till vår verkstad på ett tydligt sätt, och att därigenom skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bemanna vår kundmottagning
  • Bokning av service
  • Offerering och fakturering
Vem är du?

Vi söker dig som är en fena på service och som trivs i kundorienterade roller. Du har lätt att skapa förtroende hos kund och är van att arbeta i roller där du är med och påverkar kundupplevelsen. Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att hålla dig lugn även i stressiga situationer. Därtill är du en sann lagspelare som aldrig tvekar inför att ta en extra löpning för laget. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper, och är säkra på att du har viljan att ständigt lära nytt och att utvecklas tillsammans med oss på Svenstigs Bil!

Du har god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande men inget krav.

Varför Svenstigs Bil?

Varmt välkommen till en arbetsplats med fin sammanhållning och god stämning. Vi erbjuder goda utbildningsmöjligheter för dig som vill utvecklas i din roll och och ser varje medarbetare som en viktig del för vår framgång.

I den här rekryteringen samarbetar Svenstigs Bil AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda varav ca 35 arbetar inom Scaniaverksamheten, och omsätter ca 1,2 Mdr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. www.svenstigs.se