Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare sökes för heltidstjänst i Värnamo!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Är du arbetsvillig och flexibel i ditt arbete? Då kan tjänsten som lagermedarbetare till vår kund i Värnamo vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av världens ledande logistikföretag med 395 000 medarbetare i över 220 länder och territorier världen runt. Nu söker de förstärkning till teamet i Värnamo!

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock och pack av utleveranser, förbereda för morgondagens behov och se till att allt är förberett. Du kommer även att arbeta med diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo. Vi ser gärna att du som söker har truckkort och det är meriterande med truckkort B1 (motviktstruck).

Detta uppdrag är på heltid med omgående start. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 08:30-17:00. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta i sommar.

Du kommer bli anställd på StudentConsulting men arbeta hos vårt kundföretag i Värnamo.

Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven, flexibel och har ett öga för kvalité. Då det förekommer tunga lyft och en del spring i arbetet behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna hålla högt tempo i ditt arbete, men utan att tumma på kvaliteten. Som person är du också ansvarsfull, noggrann samt tekniskt kunnig. Tidigare lagererfarenhet är meriterande för tjänsten.

Vi ser gärna att du som söker har truckkort, det är mycket meriterande med truckkort B1 samt att du har god svenska i tal och skrift.

Tjänsten är tilltänkt att starta omgående eller enligt överenskommelse där man börjar med introduktion ute hos kund.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Lagerarbetare, Heltid, Värnamo, Terminal

Sökord: Lagerarbetare, Heltid, Värnamo, Terminal
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com