Hoppa till innehåll
Sordin logotyp

Plattformsansvarig Embedded

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Sordin har fortsatta framgångar på marknaden och nu behöver vi förstärka vår organisation ytterligare. Vill du arbeta med utveckling av produkter från idé till färdig lösning så är detta jobbet för dig. Du kommer ha ett helhetsansvar när det gäller mjukvarulösningar i Sordins produktportfölj. Arbetet kommer ske i nära samarbete med kunder, kollegor och externa partners, allt för att stärka Sordins position på marknaden. Du erbjuds en internationell miljö med goda resurser för utvecklingsarbete och en organisation med korta beslutsvägar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Samordna Sordins mjukvara och elektronik till en funktionsbaserad plattformslösning.
  • Ansvara för förstudier inför nyutvecklingsprojekt.
  • Koncept- och innovationsutveckling
  • Signalbehandling och DSP utveckling
  • Implementation av mjukvarulösningar
Din Profil

Vi tror att du som söker är civil- eller högskoleingenjör med inriktning inbyggda system och/eller mjukvaruutveckling. Du har några års erfarenhet av kvalificerat arbete inom mjukvarudesign med tekniskt ansvar. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom signalbehandling och programmering i framförallt C och C++. Vi ser helst att du arbetat i en internationell miljö och att du behärskar svenska och engelska med lätthet i tal och skrift. Extra meriterande är det om du har grundläggande kunskaper inom elektronik och kompetens kopplat till Personel Protective Equipment

Som person trivs du med att lösa problem och har ett stort intresse för teknik och utveckling. Du drivs av möjligheten att få specialisera dig inom ditt ansvarsområde och värdesätter att få arbeta med världsledande produkter. Du har ett starkt driv och positiv inställning, och är bekväm i att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbetsområde och din egen tid samtidigt som du är en lagspelare som trivs att arbeta i team mot gemensamma mål.

Vi Erbjuder

Sordin har över 30 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av hörselskydd. Vi är en entreprenöriell organisation där det finns utrymme att växa och vara med och aktivt bidra under vår tillväxtresa. Ett företag med ursprung och fortsatt starkt fotfäste i Sverige - en stolt ambassadör av "Made in Sweden"!

I denna rekrytering samarbetar Sordin med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0370 - 123 00.

Om Sordin

Sordin utvecklar, tillverkar och säljer produkter inom Personal Protective Equipment, främst med fokus på hörselskydd inom områden som HUNT, TACTICAL, PROFESSIONAL och FOREST & GARDEN. Vår ambition är att erbjuda lösningar som hjälper oss att på våra arbetsplatser eller under vår fritid anamma buller -"Embrace Noise". Sordin AB omsätter ca 250 miljoner, har ca 100 anställda och ägs av investmentbolaget DeVenture. Sordin har verksamhet på två orter i Sverige -Vikmanshyttan, Dalarna och Värnamo, Småland.

Läs mer på Sordin.com.
Sordin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Värnamo
Organisation & ledning
Företagslogga
Jönköping stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Nässjö
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Värnamo
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga