Hoppa till innehåll

Applikationsingenjör

Om Rollen

Vill du jobba och utvecklas i ett globalt innovationsföretag? Till Sordin i Värnamo söker vi en applikationsingenjör där du får jobba med marknadsledande produkter med starkt varumärke och hög tekniknivå. Du erbjuds en internationell miljö med goda resurser för utvecklingsarbete och en organisation med korta beslutsvägar. Du kommer arbete med kravställning och anpassning av Sordins produkter, i nära samarbete med kunder och medarbetare för att stärka Sordins position på marknaden.

Tjänsten är ny och du har stor möjlighet att påverka innehållet efter dina kunskaper och intressen, men huvudsakliga arbetsuppgifter är bl.a. följande:
  • Delaktig i utvecklingen av vår elektronik och mjukvara.
  • Dokumentera kundkrav.
  • Produktvård och produktjusteringar av befintlig portfölj.
  • Stöd till produktion och inköpsfunktionerna inom relevanta områden.
  • Arbeta med tester och testsystem.
Din Profil

Vi tror att du som söker är högskoleingenjör med lämplig inriktning, gärna mekatronik. För denna tjänst ser vi gärna sökande som är i början på sin karriär och har viljan att utvecklas. Viktigt för att lyckas i tjänsten är att man har förståelse för produktutveckling och kunskaper i produktanpassning. Du gillar utveckling och har ett starkt tekniskt intresse. Kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är nödvändigt, då man även jobbar internationellt.

Som person trivs du med att lösa problem och har ett stort intresse för teknik och utveckling. Du drivs av möjligheten att få utvecklas inom ditt ansvarsområde och värdesätter att få arbeta med världsledande produkter. Du har ett starkt driv och positiv inställning, och är bekväm i att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbetsområde och din egen tid samtidigt som du är en lagspelare som trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Du är van vid att jobba i projekt, med god förmåga att kommunicera och samarbeta med alla delar i organisationen

Vi Erbjuder

Sordin har över 30 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av hörselskydd. Vi är en entreprenöriell organisation där det finns utrymme att växa och vara med och aktivt bidra under vår tillväxtresa. Ett företag med ursprung och fortsatt starkt fotfäste i Sverige - en stolt ambassadör av "Made in Sweden"!

I denna rekrytering samarbetar Sordin med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0370 - 123 00.

Om Sordin

Sordin utvecklar, tillverkar och säljer produkter inom Personal Protective Equipment, främst med fokus på hörselskydd inom områden som HUNT, TACTICAL, PROFESSIONAL och FOREST & GARDEN. Vår ambition är att erbjuda lösningar som hjälper oss att på våra arbetsplatser eller under vår fritid anamma buller -"Embrace Noise". Sordin AB omsätter ca 250 miljoner, har ca 100 anställda och ägs av investmentbolaget DeVenture. Sordin har verksamhet på två orter i Sverige -Vikmanshyttan, Dalarna och Värnamo, Småland.

Läs mer på Sordin.com.
Sordin logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Gislaved
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Vetlanda
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Värnamo
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga