Innesäljare med fokus energiteknik - rexel

Innesäljare med fokus energiteknik - rexel

Vill du vara med oss i vår satsning mot att bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör?

Är passion, innovation & förtroende ord som du stolt kan stå bakom?

Rexel i Värnamo växer och söker innesäljare!

Som innesäljare är du med och levererar bästa möjliga service till våra kunder. Du blir en del av vårt team av innesäljare och blir liksom de övriga i teamet en viktig kontaktyta mot våra kunder som vi ger support och hjälper med olika lösningar. Vi har en ökad efterfrågan på våra produkter och lösningar inom områden som laddsystem för el- och laddhybrider, solenergi, energieffektiv belysning samt hem- och fastighetsautomation, områden där vi på sikt vill att du blir vår expert!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Viktigt stöd till våra installatörskunder
  • Aktiv kundkontakt och försäljning via telefon
  • Rekommendera lösningar på generella tekniska frågor
  • Ta fram enklare offerter och prisförfrågningar som du följer upp och ror iland
  • Framtagning av lösningsförslag till projekt
  • Leverera snabb och bästa möjliga service
Vem är du?

Vi söker dig som alltid tar en löpning för laget, du är mittfältsmotorn som gillar att se helheten och som alltid vill ha mer. Du gillar mötet med människor och sprider energi till alla du stöter på med din glada personlighet. Att samarbeta med andra är din typ av spelstrategi, samtidigt som du tar stort ansvar för ditt självständiga arbete.

Vi söker dig som i första hand arbetar med liknande arbetsuppgifter. Om du har jobbat inom elbranschen med praktisk erfarenhet av de produkter vi säljer är det en stor fördel. Meriterande är kompetens inom laddsystem för el-och laddhybrider, solenergi, energieffektiv belysning samt hem- och fastighetsautomation.

Vill du vara en del av ett härligt team där alla bryr sig om varandra? Ansök redan idag!

Varför Rexel?

Vår vision är att bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör. Det innebär att vi ständigt utvecklar vår affär, inte minst online, för att göra det enkelt och smidigt för våra kunder. Vi driver elektrifieringen av samhället med hållbarhet i fokus, vilket innebär att du som jobbar hos oss är med och driver utvecklingen till ett mer hållbart samhälle.

Vår kultur kallar vi för The Rexel Way - visst vill DU bli en del av den? För oss är kulturen viktig och unik. Grunden är våra kärnvärden med ledorden förtroende, innovation och passion, som alltid finns med när vi tar beslut och i vårt bemötande mot varandra och andra.

Hos oss får du alla möjligheter att vara med och påverka rollens långsiktiga karaktär. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling!

I den här rekryteringen samarbetar Rexel med FSK Group, ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 26 länder. I Sverige är vi verksamma med varumärket REXEL och har ca 750 medarbetare på 57 platser, och en omsättning på ca 7 miljarder svenska kronor. Rexel utvecklar innovativa kundkonceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! www.rexel.se