Hoppa till innehåll
Ponsse AB logotyp

Vi söker SERVICETEKNIKER

Ansök nu
Du utgår hemifrån med egen servicebuss. Ditt arbetsområde är Halland, Västra Småland och södra Västergötland.

Som servicetekniker hos Ponsse jobbar du med service och reparationer på Ponsses skogsmaskiner, både i vår nya, fina verkstad i Värnamo och i skogen hos kunderna. Du arbetar ofta självständigt och måste kunna ta egna beslut, men du har också stort stöd av dina kollegor och vår interna supportfunktion.

Som person bör du vara positiv och nyfiken. Du bör vara intresserad av elektronik, hydraulik och styrsystem. Du gillar att utvecklas och lära dig nytt. Produktutbildning får du löpande av oss.

Kvalifikationer:
  • Någon form av teknisk/mekanisk utbildning inom ett relevant område för tjänsten.
  • Minst B-körkort
  • Du behöver kunna prata svenska obehindrat
Ett extra plus är om du har erfarenhet av tungmek av någon form, och speciellt inom skogsmaskinsbranschen.

Vad får du:
Hos oss får du jobba i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar tillsammans och stöttar varandra. Vi är ett mycket familjärt företag som gärna ser att våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi värdesätter en hög arbetsmoral och i utbyte får du en arbetsgivare som verkligen är mån om sina medarbetare och deras utveckling.

Vi värdesätter hög kvalitét på både produkter och service. Vårt mål är: Bäst service i branschen!

Sök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 31 maj 2023.

För mer information om tjänsten, kontakta Linda Öhman (Platschef) 070-399 14 93, linda.ohman@ponsse.com

Välkommen till oss!
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ponsse Oyj är idag en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Rötterna hos det familjeägda företaget, som har växt från en maskinentreprenörs dröm till ett internationellt exportföretag, är djupt förankrade i den finska landsbygden. Företagets huvudkontor ligger fortfarande i Vieremä, på samma plats där företaget grundades 1970.

Ponsse är idag representerat med verksamhet i 40 länder och egna bolag i ett tiotal länder.

Ponsse i Sverige säljer, servar och lagerhåller reservdelar. Vi är totalt 70 anställda i hela Sverige. Huvudkontor, lager och verkstad ligger i Surahammar, och vi har egna verkstäder i Värnamo, Uddevalla, Kil, Sandviken, Ö-vik, Åsele och Haparanda.

Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com

Liknande jobb