Hoppa till innehåll

Spännande möjlighet för specialistläkare hos PBM Värnamo!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

PBM är en ledande koncern med spetskompetens inom beteendepsykologi, och vi är stolta över att skapa hållbara förändringar för både individer och organisationer. Vi erbjuder tjänster inom tre huvudområden: hållbart arbetsliv, hälso- och sjukvård, samt konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor.

Vårt mål är att förbättra människors välmående och prestation. Med vår devis "Förändring som håller" och ett starkt team på ca 300 anställda, varav majoriteten är psykologer, är vi dedikerade till att göra skillnad. Sedan hösten 2021 är vi en del av Kry, vilket breddar våra möjligheter inom digital vård.

Vår mottagning i Värnamo, centralt belägen sedan 2016, erbjuder en flexibel arbetsmiljö där vi är på plats 2-3 dagar i veckan och arbetar hemifrån övriga dagar. Teamet består av administratörer, arbetsterapeuter, psykologer, fysioterapeuter och läkare. Tillsammans har vi utvecklat en modell som stärker vår kvalitet och gör arbetet både roligare och trivsammare.

Vi har även mottagningar på flera orter i Sverige, och som en del av KRY-koncernen erbjuder vi digital vård som komplement inom både primärvård och psykiatri. Vi värdesätter flexibilitet och möjlighet att skräddarsy arbetsuppgifterna utifrån din kompetens och dina önskemål.

Om rollen

Som specialistläkare hos oss kommer du att spela en nyckelroll i vårt försäkringsmedicinska team. Din huvuduppgift blir att utföra utredningar enligt Försäkringskassans standardiserade metod för aktivitetsförmågeutredning (AFU). Denna metod innebär en grundlig bedömning av den försäkrades aktivitetsförmåga genom självskattning, läkarundersökning och en särskild bedömningsmetod.

Målet är att skapa en aktivitetsförmågeprofil som tydliggör vilka begränsningar och förmågor den försäkrade har, trots eventuell sjukdom eller skada. Du kommer att arbeta nära ett engagerat team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, psykologer och administratörer för att säkerställa hög kvalitet och kontinuitet i våra utredningar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad allmänspecialist eller psykiatriker, och det är meriterande om du har erfarenhet av försäkringsmedicin. Du är engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Varför PBM?

  • Flexibla arbetsmöjligheter med möjlighet till hemarbete.
  • Ett starkt och kompetent team som stödjer din utveckling.
  • En arbetsplats som värnar om din trivsel och arbetsglädje.
  • Möjligheten att vara en del av en växande koncern inom Kry med stora utvecklingsmöjligheter.

Övrig info

Anställningsform: 100% tillsvidare med flexibel tjänstgöringsgrad

Önskat startdatum: 1 september 2024 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta biträdande verksamhetschef Kajsa Särenholm på kajsa.sarenholm@pbm.se eller tfn: 0734-247089.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och forma framtidens hälso- och sjukvård? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt dedikerade team på PBM Värnamo!

Ansök nu och gör skillnad med oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se