Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfaren svetsare till Smålandstenar!!!

Ansök nu
Vi söker dig som har viljan att växa tillsammans med vår innovativa kund!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda kunskaper inom svetsning samt erfarenhet av att arbeta som svetsare. Du är strukturerad, noggrann och tillmötesgående i din yrkesroll. Du drivs av att leverera kvalitet i allt det du gör och trivs att jobba med både låg och högvolyms tillverkning.

Formell kompetens
  • Krav: Erfarenhet av manuell svetsning MIG
  • B-körkort
Meriterande kompetens
  • Truckkort
  • Ritningsläsning
  • Verkstadsvana
Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och har erfarenhet av att jobba med kvalitet. Du är noggrann, strukturerad och har en positiv inställning till problemlösningar. Vi söker dig som har svets utbildning och arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MIG dock kan andra svetsmetoder vara relevanta i bedömningen.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har god social och samarbetsförmåga. Som person är du engagerad i ditt arbete, lyhörd och har lätt till samarbete.

Arbetstider: Dagtid

Tjänstgöringsort: Smålandstenar

Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter till övergång hos kund

Tillträdesdag

Omgående / enl. överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare Shkodran Zejneli på telefon 0722-541350 eller email shkodran.zejneli@lernia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare