Hoppa till innehåll
Holmgrens Bil logotyp

Skadereparatör

Ansök nu
Vi växer och söker ytterligare en skadereparatör som kan förstärka teamet Är du en noggrann och positiv person som vill arbeta med premiummärken som BMW, MINI och Hyundai? Välkommen med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som redan idag arbetar som skadereparatör eller dig som arbetar som fordonstekniker men har intresset för att börja arbeta som skadereparatör. För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även i team. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov.

Krav och meriter
Genomförd fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
Arbete med moderna riktbänkar och större skador är meriterande
B-körkort

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du att få arbeta med varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Som skadereparatör på Holmgrens Bil Värnamo kommer du att få arbeta med BMW, MINI och Hyundai och få regelbunden utbildning hos våra märkesleverantörer. Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer.

Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider:
07:30-16:30
Placeringsort:
Värnamo
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 18 juni 2023. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Mikael Isaksson på mejl mikael.isaksson@holmgrensbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare