Hoppa till innehåll
Herber Engineering AB logotyp

Inköps- och produktionschef - herber engineering ab

Ansök nu
Vi söker inköps- och produktionschef till Herber Engineering AB - här blir du inte en i mängden!

Vi står inför en pensionsavgång och söker nu vår nästa inköps- och produktionschef. Hos oss får du arbeta i en liten och nära organisation där du spelar en avgörande roll. Du får en bred roll som är lika delar strategisk som operativ, som innefattar en rad olika ansvarsområden.

Vem är du?

Vi söker dig som har har stort intresse för produktion. Du har mångårig erfarenhet av produktionsteknik och har med fördel arbetat i liknande roller tidigare. För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara strukturerad, ordningsam och analytisk. Därtill är du en driven ledare som har mod att ta tuffa beslut när det krävs samtidigt som du har förmågan att leda och entusiasmera dina medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leverantörsutveckling
  • Löpande inköp
  • Produktionsplanering
  • Lagerstyrning
  • Personalledning
En del av rollen är kopplat mot inköp, där arbetet inkluderar såväl löpande inköp som att utveckla befintliga och nya leverantörer. Du har stor fördel av ditt strukturerade arbetssätt och ditt tekniska know-how. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har erfarenhet av att arbeta i Excel samt i affärssystem, vi arbetar i Jeeves.

På Herber är arbetsdagen omväxlande och vi ges alla stor möjlighet till utveckling i vårt arbete - hos oss är du inte en i mängden. Du får vara med från ax till limpa - från ritningsbordet till utleverans. Välkommen till ett bolag där du får stort inflytande över din vardag och stor påverkan på företagets framgång!

I den här rekryteringen samarbetar Herber Engineering AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med rötterna djupt i den svenska industritraditionen är vi på Herber sedan 1945 en framgångsrik tillverkare och leverantör av maskiner för kallformning av rör. Vi är Skandinaviens enda tillverkare av rörbockningsmaskiner och har världen som marknad. I vårt utbud finns maskiner som kan hantera rör från 4 mm upp till 160 mm diameter.

Våra högteknologiska, helelektriskt styrda maskiner är framtagna med senast kända teknik. Detta borgar för högkvalitativ, säker och kostnadseffektiv drift under många år framöver för användarna.

Herber är en fullservicepartner. Vi erbjuder våra kunder ett totalt åtagande från idéstadium över prototyper till utbildning, nollserier, driftsättning och underhåll. Alla våra maskiner byggs helt efter kundens behov och specifikationer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare