Hoppa till innehåll
Gjuteriteknik AB logotyp

Account manager & teknisk projektledare - gjuteriteknik ab

Ansök nu
Till största delen är vårt starka lag bemannat av medarbetare som gått den långa vägen från de "egna juniorleden och tagit steget upp i A-laget." Att det i grunden är ett vinnande koncept är vi övertygade om. Någon gång kan det ändå vara intressant att leta efter en spelare externt som har potential att gå direkt in i startelvan och nu är ett sådant tillfälle.

Vi söker en Account Manager & teknisk projektledare. Internt lägger vi inte så stor vikt på titlar och säger vissa gånger kundansvarig och ibland även säljare om de som har rollen vi ytterligare vill förstärka.

Vi söker dig som är beredd att ta ansvar för helheten där du agerar projektledare, säljare och rådgivare på samma gång. Som säljare på Gjuteriteknik bygger och upprätthåller du långsiktiga relationer med kunder, medarbetare och leverantörer och är aktiv i hela försäljningsprocessen där du ansvarar för allt från införsäljning till färdig produkt. Precis som i de flesta andra säljroller ingår en viss del nykundsbearbetning, men tonvikten i den här tjänsten ligger på att utveckla och driva nuvarande affärer och relationer.

Vem är du?

Vi tror att du arbetar i någon form av roll med teknik i närheten. Kanske är du teknisk innesäljare redo för nästa steg, eller en projektledare som söker en roll med mer kundkontakt. Vi är inte så intresserade av din nuvarande titel - vi är mer intresserade av dina ambitioner och dina personliga egenskaper. Din första kontakt med pressgjutning i zink förväntar vi oss du får när du börjar jobba hos oss och där inleds ett livslångt lärande om materialet och processen vi arbetar med. När vi möter våra kunder gör vi det som "your zinc die casting specialist".

För att vi ska trivas med varandra behöver du vara social och kommunikativ. Du är personen man vill ha som bordsgranne på ett bröllop där man inte känner så många, och det är en måttstock på hur vi tänker. Du delar våra höga ambitioner och förstår att båda måste bjuda till för att en relation skall utvecklas. Hos oss arbetar du självständigt, men är samtidigt omgiven av ett team med likasinnade tävlingsmänniskor. Som person är du handlingskraftig, driven och van vid roller med mycket frihet och ansvar. Vi har stor tillit till våra medarbetare och ger dig stora befogenheter och möjligheter att lyckas!

Teknisk utbildning är ett plus, men det allra viktigaste är dina personliga egenskaper. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Varmt välkommen till oss på Gjuteriteknik. Vi tror på hög arbetsmoral och laganda och tycker om att se människor utvecklas. Vi är ett företag med fötterna stadigt på jorden som bryr oss om våra medarbetare på riktigt. För oss är det lika viktigt att du trivs på jobbet, som att du får ihop livspusslet utanför jobbet. I den här tjänsten arbetar du på plats hos oss i Värnamo, reser förekommer men största delen av arbetstiden spenderas på kontoret.

I den här rekryteringen samarbetar Gjuteriteknik AB med FSK Group AB, ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Troligtvis jobbar dina framtida bästa vänner redan idag på Gjuteriteknik. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AB Gjuteriteknik är ett företag fokuserat på pressgjutning i zink. Företaget har 75 anställda och omsätter drygt 400 Mkr. Produktionen är högt automatiserad. Från Värnamo levererades 2022 närmare en miljard pressgjutna zinkprodukter till 250 kunder i 40 olika länder runt om i världen. Hållbarhet är och har alltid varit en viktig hörnsten i företagskulturen och som en del i det arbetet drivs t ex produktionen med 100% av grön energi, tillverkad i våra egna sol och vindkraftverk.

Läs mer på: www.gjuteriteknik.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare