Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en säljare som känner att det är dags att ta nästa steg i karriären? Just nu söker vi en butikssäljare till Elgigantens nya fräscha butik på Bredasten i Värnamo!

ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare på Elgiganten i Värnamo kommer du att jobba på Techavdelningen.
I arbetet ingår daglig kundkontakt där du hjälper kunden att hitta rätt produkt till sitt behov. Du kommer även att jobba med att fronta produkter, hålla ordning och reda i butiken, prismärka samt hjälpa dina kollegor på de andra avdelningar. I dina uppgifter ingår främst försäljning av data och abonnemang.

  • Service
  • Försäljning
  • Frontning av produkter
  • Prismärkning
  • Hålla rent och fint i butiken

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Som person är du väldigt driven och serivceminded. Samtidigt är du en ödmjuk och hjälpsam person där du gärna hjälper kunden men även dina kollegor. Du tar eget ansvar men gillar att jobba i grupp och samarbeta i ett tight team. Flexibilitet är viktigt i vardagen som säljare, även när det gäller arbetstider. Du kommer att behöva jobba varannan helg. Sedan tidigare har du erfarenhet av försäljning. I perioder är det högt tryck i butiken vilket kräver att du är stresstålig. Meriterande om du arbetat med abonnemang eller inom telekom.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som butikssäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Elgiganten. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och vi hänvisar alla eventuella frågor kring tjänsten till dem.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare